Najveće ženske beauty tajne

Skoro svaka lepotica ima svoje male trikove i čarolije koje primenjuje kada želi da bude lepa i primećena. Međutim, umesto da ih čuvaju samo za sebe, pripadnice lepšeg pola često ove male tajne lepote podele sa najboljim prijateljicama kako bi im pomogle u ulepšavanju.

Mi vam sada predstavljamo nekoliko najvećih ženskih beauty tajni, a na vama je da ih ili sačuvate za sebe ili podelite sa dragim damama u vašem životu.

Mamini i bakini saveti


Ako želite da dostignete ideal lepote, moraćete vredno da radite na sebi. U ovu tvrdnju veruju mnoge žene, a pritom zaboravljaju na sve one jednostavne beauty recepte iz mamine i bakine riznice. Jedna od njih je da spa tretman sa maskama za lice možemo uraditi i same kod kuće, a ne samo u skupim salonima. Isprobajte same ovakav detoks tretman i same ćete biti fascinirane rezultatima!

Moć muzike

Veoma jednostavan trik – kreirajte listu sa svojim omiljenim muzičkim numerama koje vas čine srećnom i punom samopouzdanja. Slušajte je svaki put kada se šminkate i obećavamo vam da će vas uvek inspirisati, čak i onda kada vam se čini da ste upale u makeup rutinu i da dugo niste eksperimentisale ulepšavajući se. Za samo nekoliko minuta ćete preći u instant dobro raspoloženje koje će vas nadahnuti da kreirate bilo koji makeup look.

Sve svoje sa sobom nosim!


Postarajte se za to da uvek sa sobom imate makeup proizvode koje jednostavno morate da popravite u toku dana. Neka se u vašim neseserima i torbicama obavezno nađu tečni ruž i kompaktni puder, ali i neki drugi vama omiljeni beauty „pomoćnici“.

Kompaktni puder za besprekornu, dugotrajnu šminku

Ne samo što će vam setovati podlogu, nego ga možete koristiti i da fiksirate karmin. Blago ga utapkajte preko prethodno nanetog ruža i dobićete instant velvet usne na kojima će se boja zadržavati satima, bez potrebe za čestim popravljanjem.

Pročitajte još: #nofilter makeup

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Infallible Ultra Matte Powder

    Poručite odmah

Povezane teme: ruž, puder, usne, maske za lice

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup In The City: Dunjini saveti u izolaciji

Dunja u ovoj Makeup In The City epizodi, deli savete, koji će ti sigurno značiti u ovim teškim vremenima...