Nanele ste previše rumenila – šta sada?

Trik sa kompaktnim puderom


Za početak, nemojte pokušavati da prstima odstranite višak proizvoda, jer će vaša koža lica od toga biti samo još ružičastija. Umesto toga, nanesite svetliju nijansu kompaktnog pudera preko problematičnog područja i nežno ispravite grešku.

Ovaj trik će "izvući" vaš look, a rumenilo će biti ravnomerno raspoređeno.

Trik sa četkicom


Kako biste izbegle ovu grešku, pre nego što nanesete rumenilo proverite da niste nanele previše proizvoda na samu četkicu. Ako jeste, lagano odstranite višak sa četke pre nego što krenete da tonirate vaše obraze.

Takođe, važna stvar koju morate da zapamtite jeste da će prvi kontakt četkice za rumenilo i lica ostaviti najviše pigmenta.

Dakle, umesto da izravnate četkicu na jabuke obraza, iskosite je i nežno pomerajte četkicu prema napred. Nastavite s laganim „brišućim“ pokretima nazad i napred, kao i vodoravno. Da biste uklonili sve uočljive crvene linije od četke, lagano pređite četkom preko njih gore-dole. Ova tehnika ublažava izgled rumenila, čineći ga prirodnijim – što je upravo ono čemu treba da stremite u šminkanju.

Više na: Potpuno nov način za stavljanje rumenila

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Infaillible Blush Paint Pinks

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris Infaillible Blush Paint Ambers

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris True Match The Powder

    Poručite odmah

Povezane teme: senčenje lica, rumenilo

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make-up in the City: Tehnike i trikovi za NG veče sa Dunjom

Nadamo se da si odabrala ili barem suzila izbor po pitanju onoga sa kime ćeš dočekati Novu godinu, gde ćeš proslaviti i šta ćeš obući i obuti za tu pr...