Nanesi bordo karmin u 3 koraka

Tokom jesenje, ali i zimske sezone,  vladaju tamne boje na usnama, a bordo ruž postaće nezaobilazan deo vašeg nesesera u narednim mesecima. Tamni karmini mnogim damama zadaju muke kada je reč o nanošenju, a kako biste ga pravilno naneli, ali i kombinovali poslužite se sa nekoliko jednostavnih trikova.

Korak 1


Najpre namažite balzam, a kada se on osuši kao podlogu nanesite puder ili korektor. Zatim, olovkom u nijansi ruža uokvirite usne, čime ćete obezbediti da se ruž ne razliva i da duže ostaje na njima.

Korak 2


Sledeći korak je karmin u vašoj omiljenoj bordo nijansi, kojim ćete kratkim potezima popuniti čitave usne. Kada ga nanesete, prvo prislonite papirnu maramicu kako biste uklonili višak ruža, a zatim ga fiksirajte i učinite postojanijim tako što ćete četkom i puderom u kamenu preći preko usana.

Korak 3


Završni korak i jedan od omiljenih trikova poznatih lepotica jeste - hajlajter. Kako biste vizuelno povećali usne, nanesite malo hajlajtera iznad gornje, ispod i na sredinu donje usne. Još jedan mali trik jeste da kada nosite bordo ruž izaberete za nijansu tamniji puder od onog koji inače nosite, a uz ove jesenje nijanse na usnama možete se slobodno poigrati sa ostatkom šminke. Bilo da se odlučite za tamne varijante i smokey eyes ili za jednostavniju opciju - crni ajlajner i maskaru, nećete pogrešiti.

Pročitaj više o: Koja je savršena nijansa crvene za vaše usne by @anastasijastasha

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Color Sensational Loaded Bolds

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, karmin, ruž, usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Da li znaš pravu razliku izmedju iluminatora I hajlajtera?

Pre nego što ti otkrijemo sve benefite hajlajtera i iluminatora, važno je da razešimo glavnu misteriju, a to je da ova dva proizvoda nisu isto...