Napredni kurs blendiranja

I ti se diviš devojkama sa savršenim smoky eye lookom? Čak se i mi ponekad čudimo kako im uvek uspe da savršeno izblendiraju senke za oči i kreiraju nezaboravan izgled.

Dok su nam neke makeup veštine skoro pa urođene, druge možemo uz samo malo truda brzo da naučimo. Blendiranje je jedna od tih veština i pošto predstavlja bitan deo šminkanja, bilo bi dobro da i ti savladaš sve tehnike koje postoje.

 • Blendiranje senki za oči

  Blendiranje senki za oči

  Pored teškog izbora koju paletu senki za oči da koristimo, može nam se lako desiti da ne izaberemo pravi način za njihovo korišćenje. Upravo je ključ do uspeha u blendiranju koje može napraviti veliku razliku između umrljane crne senke i neverovatnog smoky eye izgleda. Ali, pre toga moraš otkriti svoj oblik očiju i takođe ti predlažemo da ne prestaneš tako brzo za blendiranjem. Kada već misliš da si završila, ti ipak još nekoliko puta zamahni četkicom.  

 • Blendiranje rumenila

  Blendiranje rumenila

  Roze obrazi su uvek u trendu, ali je za njihov lep izgled potrebna i prava tehnika blendiranja. Za uspešno šminkanje, upotrebi mekanu četku uz koju je besprekorno nanošenje zagarantovano. Takođe, vodi računa o tome da najviše proizvoda naneseš u predelu obraza koji se zaobli kada se nasmeješ.  

 • Blendiranje tečnog pudera

  Blendiranje tečnog pudera

  Veoma bitan korak za celokupan izgled. Samo jedan pogrešan korak može fatalno uticati na tvoj makeup look. Zato, nemoj nikada da zaboraviš da dobro izblendiraš podlogu uz liniju kose, jer ćeš samo na taj način potpuno ukloniti previše vidljivu liniju pudera. I nikada ne zaboravi da izblendiraš prelaz između vilice i vrata, kako nijansa tvoje kože lica ne bi bilo drastično drugačija od vrata.

 • Konturing

  Konturing

  Beauty trend koji je osvojio svet. Sve od istaknutih obraza do sasvim prirodnog izgleda. A upravo se ključ za prirodno konturisano lice krije u blendiranju.  

Pročitaj još: Ovako se pravilno koristi paleta senki za oči

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York The Burgundy Bar

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Master Blush

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay 24H Full Coverage Foundation

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Master Contour V

  Poručite odmah

Povezane teme: senčenje lica, konturisanje, pribor za šminkanje

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup In The City: Dunjin Makeup Look

Da li si spremna za jedan potpuno drugačiji doživljaj gledanja makeup tutorijala i ove specijalne Makeup In The City epizode? Prosto i jednostavno - D...