Napredni kurs za baking

Kako su već usavršile konturisanje, a ni storbing više nije tajna, za baking tehniku su čule mnoge dame, ali malo koja zna da je pravilno primenjuje.

Baking metoda je svoju popularnost stekla zahvaljujući mnogim prednostima koje nam pruža u šminkanju. Sastoji se iz toga da koristimo toplotu svog tela kako bi naše lice što lakše apsorbovalo puder i korektor, tako da ne dolazi do stvaranja neželjenih linija oko očiju ili usana. Makeup stručnjaci otkrivaju tri jednostavna trika koja ćete prosto obožavati.

1. Korektor i samo korektor


Baking metoda promenila je način na koji smo do sada koristili korektor i istakla važnost ovog proizvoda. Da biste započele ovaj proces, potrebno je da nanesete korektor ispod očiju, ali i na ostale delove lica na kojima uočavate neku nepravilnost. Zatim ga blago izblendujte gustom četkicom.

Kako biste bili sigurne da ste odabrali pravi proizvod na koji se možete osloniti, predlažemo vam L'Oréal Paris True Match tečni korektor koji će svojom teksturom sakriti svaku nesavršenost.

2. Savršeni puder = savršena koža


Izaberite lagani puder u prahu koji ćete naneti preko korektora. Vaš puder bi trebalo da postane završni sloj te se potrudite da pokrijete čitavu površinu na koju ste prethodno nanele korektor. Ukoliko na svom licu i dalje primećujete nepravilnosti, nanesite još jedan sloj pudera u prahu, ali ovog puta ovlažite četkicu za nanošenje pre nego što je umočite u prah. Odvojte nekoliko minuta kako bi se ova smesa osušila na vašem licu.

3. Mekana četkica za idealnu završnicu


Mekana četkica omogućiće vašem makeupu da dobije savršenu završnicu. Skinite višak pudera i nežno ga izblendujte kako ne biste dobile neželjene linije na licu ili razliku između nijansi pudera i korektora.

Pročitajte još: 4 trika za dugotrajnu pokrivnu moć tečnog pudera

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris True Match Concealer

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, tečni puder, puder

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako oblikovati asimetrične prirodne obrve

Ako imaš asimetrične prirodne obrve, na pravom si mestu! Otkrivamo ti trikove pomoću kojih će tvoje prirodne obrve konačno postati simetrične...