Naše 4 omiljene boje ruža inspirisane festivalom u Kanu

 

Biraš nude

Ako ne želite da popravljate svoj karmin svakih sat vremena i radije biste se fokusirale na predeo očiju, onda je nude karmin pravi izbor za vas. U Kanu, L’Oreal ambasadorka i zvezda Očajnih domaćica, Eva Longorija, odlučila se za suptilnu nijansu akcentujući usne  tek sa malo sjaja kako bi dobile i na volumenu. Za dame sa punijim usnama koje žele da pažnju skrenu na oči, upotrebite mat nijansu baš kako to čini elegantni ruski model ili Kendal Džener.

Pročitaj više i o: Kako do savršenih obrva? (+video)

Karmin boja

Malo boje čini čuda u podizanju  svakog umornog lica kome je potreban beauty sleep, a karmin nijanse dodaće topliu bez nametljivosti. Uparena sa puno maskare i breskva obrazima, i neće vam trebati više ništa. Baš kao Kristin Stjuart, Kirsten Dast i Lea Sedoa, čiji je izgled dobio i malo rok šika.

 

Tamno

Još jedan veliki trend sa crvenog tepiha ove godine, posebno za večernje varijante, je samouverena tamnija nijansa ruža za usne, za zavodljivi I zreli glamur, poput sjajnih  glumica Marion Kotijard I Ašvaraje Rej.

 

Pročitaj više i o: Vrući trend: strobing oka u 5 minuta

Pročitaj više i o: Make Up In The City: Konturisanje neobičnim proizvodom za samo jedan minut!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Color Riche L'Oreal Paris

    Poručite odmah
  • Lancôme L'Absolu Rouge 132

  • YSL Rouge Pur Couture The Mats Lust for Pink

Povezane teme: Crveni tepih, RedCarpet, Kan2016, UltimativniTrendovi

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kan 2016 : Zasijaj kao Eva Longoria. Evo i kako!

Počeo je Međunarodni filmski festival u Kanu, jedan od najprestižnijih događaja u filmskom svetu, gde su se pojavila brojna poznata lica među kojima j...