Naši letnji makeup pratioci

Bilo gde da se uputimo, leti nam društvo uvek prave i naši verni neseseri. Obično u njih stavimo previše stvari, dok bi leti mogle da se ograničimo na nešto bitnije beauty proizvode. Dok je vodootporna maskara najčešći pratilac na odmoru, puno devojaka se odluči da ponese i one posebne proizvode pomoću kojih u nekoliko koraka mogu da poprave svoj look.  

Tečni mat ruž


Pošto se obični ruževi na visokoj temperaturi često razliju, a za njihovo nanošenje i dugotrajnost su nam potrebna i neka druga pomagala, najbolje je koristiti upravo tečne mat karmine koji se lako nanose i dugo traju.

BB krema


Ona je omiljeni proizvod makeup zavisnica, jer za nanošenje nije potrebno puno vremena. Uz to, zbog svoje formule, odabrane BB kreme pružaju vam osećaj da je to vaša druga koža. Samo se trudite da BB krema bude što laganija i bez ulja da leti što duže potraje na licu.  

Olovka za obrve  

 


Za svaki slučaj, ponesite u svojim kozmetičkim torbicama olovku za obrve ako odlučite da svoj dnevni look transformišete u nešto seksepilniji večernji.

Naš savet: Crvene usne, maskara i lepo negovane obrve. Za ovakvo šminkanje ti nije potrebno puno vremena, a uz samo minimalan napor, stvorićeš nezaboravan look.

Vodootporna maskara


Mislimo da nije potrebno previše govoriti o vodootpornoj maskari koja uvek kreira magičan pogled, koji ne može pokvariti ni morska voda. 

Pročitaj još: Makeup lookovi za devojke koje se ne šminkaju često

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Infallible Nudist Matte Lip Paint 208 Off-White

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Infallible Nudist Matte Lip Paint 210 Dead Lips

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Infallible Nudist Matte Lip Paint 212 Nude-Ist

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Nude Magique BB Cream

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Brow Artist Xpert

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Waterproof Black

  Poručite odmah

Povezane teme: leto

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

No makeup makeup look u 6 jednostavnih koraka

Jedan od najpoželjnijih načina šminkanja tokom leta je no makeup makeup look. Međutim, nemoj dozvoliti da te naziv ovog trenda odvede u pogrešnom smer...