Ne mogu da živim bez... By Dunja Jovanić

Šminke! Iako volim svoje lice i bez šminke, smatram da licu dajete „ono nešto“ kada se makar malo našminkate. Da li je to maskara ili malkice korektora, ali jednostavno vas takve sitnice čine da izgledate svežije. 

A koji su to proizvodi bez kojih zaista ne mogu? 

Ne-mogu-da-zivim-bez-By-Dunja-Jovanic

Korektor

Proizvod koji najviše utiče na svežinu lica jeste korektor. Preporuka je da se koristi korektor za nijansu svetliji od vašeg pudera, kako bi vam dodatno posvetleo lice. Moja preporuka je Maybelline New York The Eraser Eye korektor u nijansi Light. 

Maskara

Tek kada stavim maskaru, shvatim da sam u stvari budna! Promena koju maskara pravi je zaista čudo. Dva sloja maskare, i osećate se kao prava žena. Ako bih morala da se odlučim za jednu, to bi bila Maybelline New York Lash Sensational. 

Obrve

Ako me pratite duže vreme, znate da ja ne idem nigde „bez obrva“. :) To koliko dobre obrve čine vaše lice drugačijim i celu šminku savršenijom, zna samo onaj ko je ranije imao loše obrve. S obzirom na to da nekada znam da preteram sa obrvama, proizvod koji mi pomaže da one uvek izgledaju prirodno je Maybelline New York Brow Precise Fiber Filler. Caka je u tome da treba da koristite za nijansu svetliji proizvod od vaših obrva kako bi one izgledale veoma prirodno. 

Bez kojih proizvoda za šminkanje vi ne možete da živite?

Pročitajte još: Proizvod koji je zauvek promenio moje obrve #browgoals by Dunja Jovanić

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York The Eraser Eye Concealer Light

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Lash Sensational Limited Edition

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Brow Precise Fiber Filler Soft Brown

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, obrve, dunja jovanić, imfashionbabe, korektor

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Jesenji makeup: Top saveti za obrve, oči i usne!

Pripremili smo kardigane, kišobrane stavili u torbu i priznali sebi da je jesen pobedila. Udobno se smesti, jer sledi razotkrivanje jesenjih top trend...