Nekoliko razloga za jesenji burgundy makeup

U susret hladnijim danima, mnoge dame posežu za paletom omiljenih jesenjih boja, koje uvek razvedre čitav look i sa sobom nose onaj vrcavi osećaj zaljubljenosti, skoro pa detinjaste, karakteristične za mesec oktobar. Posebno one koje jedva čekaju opadanje zlatih listića i romantične šetnje po kiši opredeljuju se za burgundy makeup - za zavodljive usne, seksepilni pogled sanjivice, žene koja je primećena gde god da se pojavi.

Kako mnogi stručnjaci tvrde, prava magija krije se u Maybelline New York The Burgundy Bar paleti senki za oči.

U pitanju je, naime, paleta od 12 pažljivo odabranih nijansi, kao stvorenih za sjajno jesenje šminkanje. Kako biste upotpunile bilo koji dnevni ili večernji izgled, za završnicu sređivanja birajte upravo ovu paletu. Zamislite, jedna paleta, a više mogućnosti koje vam ovom prilikom otkrivamo!

Beige Queen in burgundy

The Burgundy Bar paletu, između ostalog, krase i neodoljivi nude tonovi, savršeni za skoro sve dnevne jesenje varijante. Drvena braon, prašnjavo siva, vatrena crvena kao da vladaju svetom i dominiraju ovom paletom. Pored njih, uz samo malo nude nijanse upotpunite dnevnu varijantu i zakoračite u svoj dan. Pogotovo ukoliko ste crvenokosa, zablistajte u ovom periodu.

Holy burgundy


Tokom ove sezone burgundy je apsolutno in, in, in! Ukoliko planirate da započnete čitavu jesenju igru romantičnim obrokom u dvoje, nećete pogrešiti „preliveni“ bojom vina. Ultimativni jesenji look!

Vino i zlato


Za dobar start večeri i savršenu jesenju party varijantu, burgundy usne uparene sa crveno-zlatnom nijansom iz ove palete vinuće vas do zvezda – i to ne samo holivudskih!

Pročitajte još: 4 načina da nosite crvene senke za oči

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York The Burgundy Bar Palette

    Poručite odmah

Povezane teme: senke za oči, oči

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

No makeup makeup look u 6 jednostavnih koraka

Jedan od najpoželjnijih načina šminkanja tokom leta je no makeup makeup look. Međutim, nemoj dozvoliti da te naziv ovog trenda odvede u pogrešnom smer...