Neukrotive kovrdže kao simbol izuzetnosti: Tajne hair rutine poznatih dama

Međutim, postoji par trikova koji će vam pomoći da svoje neukrotive kovrdže zavolite i da uživate u frizurama o kojima mnogi čeznu.

1. Oblik frizure.

 

Ukoliko imate kovrdžavu kosu, jako je važno da bude ošišana kako treba. Naravno, oko oblika frizure treba se konsultovati sa frizerom, koji će na osnovu strukture vaše kose i oblika lica preporučiti pravu frizuru. Pevačica Bijonse se odlučila za stepene kako bi njeno lice došlo do izražaja.

Prošitaj više o:6 stilova podignutih frizura za vrele dane: kao poznate manekenke!

2. Pranje kovrdžave kose.


Nega kovrdžave kose se sastoji od više koraka. Na prvom mestu, koristite šampone, maske i regeneratore bez silikona koji negativno utiče na kovrdže. Jako je važno da vlažnu kosu brišete peškirom koji je od čistog pamuka i da je češljate dok je još vlažna i to češljem sa kovrdžavim zupcima koji je tajno beauty oružje pevačice Šakire.

Pročitaj više o: Elegantno, neobično i moderno: Najlepše letnje frizure Sare Jo koje i same možete napraviti

3. Sušenje i oblikovanje kovrdžave kose.


Kada je reč o definisanju kovrdži, verovatno će vam trebati dosta vremena da pronađete preparat koji je idealan za vas. Eksperimentišite i menjajte preparate sve dok vaše lokne ne budu sjajne, definisane i ne previše ukrućene. Najbolje je da kosu sušite prirodnim putem, ali ako nemate vremena koristite poseban nastavak za fen - difuzer i sušite kosu tako što ćete se okrenuti "naglavačke."

4. Farbanje.


Za kovrdžave dame se preporučuje pre nijansiranje nego bojenje kose. Uz nijansiranje će vaše kovrdže doći do izražaja, a i lakše ćete održavati boju. Naravno, koristite kvalitetne farbe, možda čak i one bez amonijaka kako biste što manje oštetili vlas i kako kovrdže ne bi izgubile oblik.

Pročitaj više o: Blistavi izgled je uvek u trendu: Najbolje frizure Kaline Kovačević

Registrujte se / Prijavite se