Nijanse ruža zbog kojih će ti zubi biti belji nego što jesu

Da li se i tebi čini da na nekim fotografijama tvoji zubi nisu tako beli kao što misliš da su uživo? Da li si znala da mnogo toga zavisi i od odabira nijanse ruža? Naime, uz pravu nijansu, tvoji će zubi izgledati belje nego što zapravo jesu i zato ti se isplati da dobro zapamtiš sledeće savete: 

Nude


Možda najteža odluka kada je u pitanju belina zuba. Verovatno grešiš i koristiš braonkaste ili nijanse breskve zbog kojih žućkasti zubi još više dolaze do izražaja. Upravo zbog toga je bolje da izabereš nude ruž sa roze podtonom, ali pazi da roze tonovi ne budu pretopli, jer topli tonovi ističu žućkaste zube, dok hladni utiču na to da oni izgledaju belje.  

Roze


Predlažemo ti da se fokusiraš na roze karmine sa plavim podtonovima. Ako si pristalica svetlo roze ruža, pažljivo jer on zna da izgleda problematično jer ističe tvoje zube. Ljubiteljke tamnijih roze tonova mogu da odahnu, jer su te nijanse idealne za optički belje zube.   

Ljubičasta


Tamniji ljubičasti ruž može istaći žutu površinu zuba pa zato bolje izaberi takvu nijansu koja vuče na roze, dok treba da izbegavaš braonkaste podtonove u ljubičastim karminima.  

Crvena


Postoji mnogo nijansi crvenih ruževa – od narandžastih, preko roze pa sve do bordo podtonova. Dok su tamniji bordo odlični za vizuelno belje zube, roze su neutralni, a narandžaste podtonove izbegavaj.

Više na: Ovo su najseksepilniji ruževi koje ćete ikada probati

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer 62 Charmer

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational 180 Crazy Pink

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer 76 Obsessed

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer 72 Classic

  Poručite odmah

Povezane teme: karmin, ruž

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Tajne profesionalnih šminkera: Šminka za okruglo lice

Mnoge devojke koje imaju niže čelo, kraću bradu i oble obraze se često moraju služiti makeup trikovima, kako bi ispratile trendove i prividno suzile l...