Nijanse ruževa za sve tipove

Svi već dobro znamo da jedan isti karmin izgleda drugačije na različitim osobama. Pravilno kombinovanje nijansi ruža i boje kože je veoma važno za postizanje željenog efektnog izgleda. Isto tako, ne treba zaboraviti da nijansu ruža treba uklopiti i sa bojom kose i očiju.

Nude za svakoga


Neprestano traganje za idealnim kozmetičkim proizvodom nas je dovelo do saznanja da nude nijanse karmina savršeno pristaju kako devojkama sa svetlijom kosom tako i onima sa tamnim tenom. Nude se odlično prilagođava prirodnoj boji usana, a na vama je da izaberete svetliju ili tamniju nijansu u zavisnosti od povoda.

Mat look


Kao i uvek, imamo predlog savršenog proizvoda koji će vam olakšati traganje za podjednako efektnom i elgantnom, univerzalnom nijansom. Naš favorit je Maybelline Color Sensational Vivid Matte Liquid čarolija, čije je zaštitno lice prelepa Điđi Hadid. Nijansa koju tražite je 50 Nude Thrill.

Pročitaj više: Make-up za svaki dan: 3 koraka do savršenog nude izgleda

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline Color Sensational Vivid Matte Liquid Lipstick 50 Nude Thrill

    Poručite odmah
  • Maybelline Color Sensational Lipstick 630 Velvet Beige

    Poručite odmah
  • Maybelline Hydra Extreme Lipstick 210 That's Mauvie

    Poručite odmah

Povezane teme: karmin, ruž, usne, mat, nude

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Prajmer - makeup proizvod vredan pažnje

Možda ne tako prisutan u svakodnevnom šminkanju, ali svakako proizvod koji je zaslužan za blistav izgled kože i potpuno ujednačen ten. U pitanju je pr...