Nina Janković otkriva tajne svoje lepote

Lepa glumica otkriva na koji način neguje kožu lica, koje je zbog posla kojim se bavi često pod jakom šminkom, ali i kako najviše voli da opusti svoje telo i oslobodi se nagomilanog stresa.

 

Foto: Andreja Damnjanović/Story

Lepa Šapčanka ne krije da je u tinejdžerskim godinama isprobala najrazličitije boje kose, ali da se vremenom vratila prirodnoj nijansi, budući da je prirodan izgled upravo ono što glumica sada preferira.

Iako je zbog posla kojim se bavi njeno lice često pod scenskom šminkom, lepa glumica tvrdi da privatno ne koristi velike količine make-upa, već da se i u ovom slučaju odlučuje za prirodan izgled.

- Privatno ne koristim mnogo šminke, savladala sam neke od tehnika make-upa pa kada imam vremena, volim da budem sama svoj majstor i da se igram umetnika na sopstvenom licu. Nekada ti eksperimenti daju odlične rezultate, ali kada mi je bitno da budem dobro našminkana, oslonim se na moju šminkerku - priznaje glumica i otkriva na koji način neguje kožu lica.

 

Foto: Andreja Damnjanović/Story

- Lice je jedno od mojih oruđa za rad pa zato mnogo pažnje posvećujem nezi kože i pažljivo biram preparate koje koristim.

Na moju i na sreću mnogih, postoje ljudi koji vrhunski rade svoj posao, tako da sam njima poklonila svoje poverenje kada je reč o kozmetičkim tretmanima - kaže Nina.

Iako je kao tinejdžerka volela da eksperimentiše sa frizurama, i do sada prošla kroz najrazličitije faze menjajući boju i oblik svoje kose, njene vlasi su i dalje dobrog kvaliteta zahvaljujući nezi koju posvećuje svojoj kosi.

 

Foto: Andreja Damnjanović/Story

- Tačno je da sam prošla razne faze, bila sam i narandžasta, i plava, izvlačila sam pramenove, farbala se i kanom, ali taj vid mog traženja, na sreću mnogih, završio se kada sam upisala fakultet. I danas volim da menjam boju kose i da se igram s pramenovima, ali ne više u tolikoj meri. Kažu da je moja kosa dobrog kvaliteta, nekada posle pranja deluje kao da je isfernirana, ali s godinama i snimajućim satima moram sve više pažnje da posvećujem načinu na koji je negujem - kaže Nina za magazin Story, otkrivajući na koji način opušta svoje telo kada ima viška slobodnog vremena:

- Trudim se da nađem vremena za masaže zato što se na taj način najbolje relaksiram, ali ne idem onoliko koliko bih volela. Zasigurno to je jedan od odličnih načina da se oslobodite nagomilanog stresa.

Pročitaj više: Zablistajte poput snežne kraljice: Besprekoran ten u samo pet koraka

Registrujte se / Prijavite se