Njih svi zele da iskopiraju: Ove poznate dame su na crvenom tepihu magazina Story imale najoriginalnije frizure

Crveni tepih povodom 11.rođendan magazine Story ugostio je veliki broj poznatih dama koje su svojim toaletama privukle poglede. Pojedine dame bile su i inspiracija mnogim drugim ženama kada su u pitanju elegantne frizure. Pogledajte koje su frizure privukle najviše pažnje.

Nataša Bekvalac

Dama čija je toaleta privukla pažnju je svakako bila Nataša Bekvalac. Osim što joj je bela duga haljina krasila njenu savršenu figure, lepa pevačica je prošetalu I novu boju kosu.


Slilčnog tona kao svečana haljina, Nati je svetlo plava, praktično bela kosa, fenomelano stajala, a pošto ju je znatno skratila, holivudske lokne su bile odličan izbor za njenu dužinu kose.

FOTO: Filip Plavčić

Tamara Dragičević

Šarmantna, nasmejana I elegantna glumica Tamara Dragičević oduševila je sve prisutne svojim izgledom jer će uskoro postati mama.

 

Lepa trudnica se za ovaj svečani događaj odlučila za podignutu kosu, i to je istaklo njeno lepo lice. 
Moderni visoki rep, delovao je elegantno, ali i pomalo opušteno jer ga je Tamara nosila sa strane. Takođe prednji deo repa je bio podrignut, kako bi se naglasio bolje profil. 

FOTO: Marko Poplašen

Sara Jovanović

Mlada pevačica Sara Jovanović poznata je po čestom menjanju frizura.

 

Bilo da je u pitanju dužina ili boja kose, Sara je pokazala kako može i ume sve da ponese. Ovoga puta za Storijev 11.rođendan, pevačica je imala jednu od najoriginalnijih frizura.

Njena boja kosa nije mogla da ostane neprimećena, pošto se prelivala u različitim nijansama. Od ljubičastih do plavih tonova, njena kosa je izgledala kao duga.

Prelepe tonove Sara je obuzdala u lagane valove, koje je prebacila sa jedne strane lice, a druge je ostavila da se lagano vijore.

Pročitaj više o: I holivudske zvezde bi im pozavidele: 5 najlepših make up izdanja poznatih dama sa Story Celebrities Only žurke

Registrujte se / Prijavite se