Nokti, šminka ili garderoba: Metalik je hit ove sezone, ponesite ga ovako

Predstavljamo vam neke od neke od savršenih primera poznatih dama kako su to ponele, a vi budite smele i ne ustručavajte se da ih ponesete.

Kim Kardašijan


Najpoznatija starleta na svetu, Kim Kardašijan važi i za damu koja uvek prati trendove, te je jedna od prvih koja je ove sezone ponela metalik stvari.

Čuvene metalik čizme preko kolena koje su aspolutni hit, na svom Instagramu je pokazala ona, a posle su usledile raznorazne metalik kombinacije, od kojih nam je ova najviše zapala za oko.

 

Metalik haljina u prelivajućim tonovima, i nepravilnog kroja, stajće mnogim dama  koje imaju izraženije obline, ali i onim sa malo tamnijim tenom,

Jelena Tomašević


Pevačica Jelena Tomašević dosledna je svom jednostavnom i obično elegantnom stilu. Ipak Jelena obožava da u svoj stil unese i poneku promenu, a jedna takva puf suknja, u metalik plavo srebrnoj nijasni je pravi pogadak.

 

Điđi Hadid

Kada jed u pitanju šminka i korišćenje metalik tonova, takve varijante je najbolje da se koriste za večernje prilke.

Manekenka Điđi Hadid je tako smelo ponela zlatno metalik karmin sa šljokicama koji je savršeno legao uz crne naočare i podignutu kosu, kao i manekenkin stil.

Naomi Kempbel


Još jedan dama koja se ne boji da ponese opasniju i atraktivniju šminku, jeste Naomi Kebmel. Ona se za jedan večernji izlazak opredelila za metalik ljubičastu senku, a u istom tonu je bila i njena haljina.

Goca Tržan


Još jedan hrabar potez u garderobi, ali i odličan izbor napravila je pevačica Goca Tržan, koja je ukombinovala duboke zlatno crne pantalone sa metalik zlatnom jaknom. Uz sve to, Goca je imala i jaču šminku, gde je za senku odabrla zlaćkastu nijansu koja je vukla na metalik i tako upotponila ovaj autfit.

pročitaj više o: Snežni šik: 3 najpopularnija načina šminkanja očiju koja se slažu uz sve (FOTO)

Registrujte se / Prijavite se