Nova ambasadroka brenda Lancôme: Tejlor Hil

Mlada manekenka pronašla je svoje mesto u galeriji snažnih, inspirativnih žena koje ispisuju priču o lepoti još od samog osnivanja kuće Lancôme.

 Američki model Taylor Hill ima tek dvadeset godina, a već je učestvovala  u modnim kampanjama i revijama najslavnijih modnih kuća. Nedavno se pridružila ekskluzivnoj ekipi „anđela” koje promovišu poznati američki brend donjeg veša, postavši jedan od idola svoje generacije. Svojim šarmom i mladalačkom svežinom osvojila je urednike najprestižnijih modnih časopisa i krasi mnoge naslovnice. Radi s najvećim imenima modne fotografije, uključujući Merta Alasa i Marcusa Piggotta koji poslednje tri godine kreiraju vizuale za Lancôme. Taylor je nedavno debitovala u filmu The Neon Demon redatelja Nicolasa Windinga Refna.

Taylor Hill je devojka prekrasnih, velikih plavih očiju uokvirenih upečatljivim obrvama, iskrenog i senzualnog osmeha i prepoznatljivog rock chic stila – osvaja samopouzdanjem i spontanošću. Istinski je uzor generaciji energičnih mladih ljudi slobodnog duha koji je prate na društvenim mrežama Snapchat i Instagram, gde ima preko 4 miliona pratilaca. Taylor Hill sa svojim obožavateljima iz svih delova sveta deli najuzbudljivije trenutke – od priprema za modne revije do glamuroznih crvenih tepiha i poznatog muzičkog festivala Coachella, gde se zabavlja sa svojim poznatim prijateljicama, 'it' djevojkama.

 

A photo posted by Taylor Hill (@taylor_hill) on

 

Ikona generacije? Da, ali i puno više od toga. Ona je pre svega  slobodna mlada žena koja u paradoksima svakodnevice uspeva da pronađe sreću i pozitivnu energiju. Izvor je sreće i inspiracije za mnoge žene – baš kao i sama suština Lancôme vizije! Taylor Hill pronašla je svoje mesto u galeriji snažnih, inspirativnih žena koje ispisuju priču o lepoti još od samog osnivanja kuće Lancôme.

 

„Oduševljeni smo saradnjom as Taylor. Ona predstavlja moderni Lancôme koji ide ukorak s vremenom, uz dašak senzualnosti i neiskvarenosti te nježne, a opet izuzetno upečatljive lepote”, pojašnjava Françoise Lehmann, glavna direktorka Lancôme Internationala. „Ona je sjajan izvor inspiracije generaciji kojoj pripada: vrlo je znatiželjna, otvorena i optimistična.”

 

A photo posted by Taylor Hill (@taylor_hill) on

 

„Vrlo sam uzbuđena i počastvovana  zbog saradnje sa kućom Lancôme. Sviđa mi se vizija ovog ženskog brenda. Uloga ambasadorke ogroman je uspeh u mojoj karijeri, poput sna koji je postao stvarnost”, otkriva Taylor Hill.

Zapratite ovu trendi devojku na Instagramu!

 

Povezane teme: poznati

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Mila Jovović: Male tajne slavne lepotice za besprekoran izgled i u petoj deceniji

Slavna glumica i fotomodel pre nekoliko meseci zakoračila je u petu deceniju života,pa iako joj brojne poslovne i privatne obaveze narušavaju izgled k...