Nova maskara – totalno tropsko iskušenje?

Pastelno narandžasto pakovanje sa crnim detaljem je dosta drugačije od Maybelline maskara koje smo do sada poznavale. Isto važi i za njenu unutrašnjost… Zašto? Pročitaj više u tekstu koji sledi.

maybelline mascara

Tekstura i formula

Tekstura Maybelline Total Temptation maskare je kremasta, ni previše suva, a ni previše tečna. Formula sadrži ekstrakt kokosa, a sama maskara ima suptilan i istovremeno predivan miris.  Lako se nanosi u više slojeva (dok se ne osuši), čime postignemo željeni efekat volumena.

Četkica

maybelline mascara

Maybelline Total Temptation maskara ima klasičnu četkicu sa neravnomerno raspoređenim dlačicama koje su čvršće, skoro tvrde, što omogućava da prilikom nanošenja trepavice lepo rasporedimo i isčešljamo. Verovatno upravo zbog toga, maskara ne ostavlja grudvice na trepavicama.

Efekat na trepavicama

Dakle, maskara trepavice lepo razdvoji, ne ostavlja grudvice, a pri tome sasvim uspešno daje volumen. Optički produžava trepavice, a istovremeno im daje volumen. Dodatan plus ove maskare predstavlja činjenica da trepavice ostavalja meke, da se ne mrvi i ne razmazuje

maybelline mascara

Maybelline Total Temptation je totalno beauty iskušenje ove godine. Sigurno možemo očekivati još nekoliko zanimljivih novih makeup proizvoda, ali verujemo da će i ova maskara ubediti mnoge.

Pročitajte još o: 3 stvari koje treba da znaš pre nego što kupiš novu maskaru

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Total Temptation

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, oči

1/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommend

Kako se našminkati uz neobičnu boju kose – 1. Deo

Pink nijanse kose postale su toliko popularne da svakodnevno možeš videti desetine devojaka kako ponosno šetaju ovu boju kose...