Novi trend: grafički ajlajner u dva koraka

Uz dolazak novih trendova ove sezone, jesen je savršeno vreme da isprobate smeliji izgled. Kada je u pitanju prilagođavanje letnjih trendova u šminkanju sezoni jesen/zima, važno je da imate samopouzdanja kada inspiraciju uzimate od vrhunskih dizajnera. Jedan od najupečatljivijih trendova na modnim pistama sezone jesen/zima 16 su linije crnog grafičkog ajlajnera, koje su se našle na podijumu modnih revija visoke mode kuća Kenzo i Christian Dior, koje su samo neke od mnogih. Debela, smela linija ajlajnera već je trend nekoliko sezona i unošenje novina u izgled za sezonu jesen/zima sjajan je način da dodate moderan detalj svom izgledu.

Pročitaj više i o: Adelin šminker otkriva tajne zvezdinog perfektnog i prepoznatljivog ajlajner look-a! (VIDEO)

 

1. korak

Počnite tako što ćete pripremiti kapak prajmerom kako bi ajlajner trajao ceo dan. Nakon toga je na vama da dozvolite svojoj kreativnosti da zablista. Kada trend grafičkog ajlajnera treba da se prilagodi svakodnevnom izgledu, ključan je suptilan pristup. Pokušajte da izvučete nekoliko linija blizu ivice gornjeg kapka ili dve linije poput onih koje je nosila Kleopatra. Ako ste ljubitelj tradicionalnog mačkastog izgleda oka, pokušajte da završetak linije bude kockast, a ne sa oštrom ivicom.

Pročitaj više i o: Kako da znate koja vrsta ajlajnera je za vas? by @imfashionbabe

 

2. korak

Što se tiče alatki koje se nalaze u prodaji, ajlajneri u gelu pružaju dugotrajni efekat, ali ajlajner sa oštrim vrhom nudi veću slobodu prilikom isprobavanja oblika. Naglasak treba da bude na kontrastu između istaknutog, iscrtanog oka i čiste, nenašminkane kože, zbog toga svedite šminku na licu na minimum zbog maksimalnog učinka. Trunka rumenila na vrhu obraza zagrejaće izgled za zimu. Kombinujte ga sa polu-mat karminom ili neutralnim balzamom za usne za šik minimalistički izgled koji podseća na modne revije bez preterane naglašenosti.

Pročitaj više i o: PIN UP GROZNICA

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Master Precise Curvy Eyeliner Maybelline New York

    Poručite odmah
  • Super Liner L'Oreal

    Poručite odmah
  • Grandiôse Liner Lancôme

Registrujte se / Prijavite se