Novi trend u šminkanju: Draping

Draping – šta je to?


Za razliku od konturisanja i strobinga, cilj ove tehnike je da licu doda svežinu i sjaj. Istorija drapinga seže još u šezdesete i sedamdesete godine prošlog veka, a svoj „procvat“ doživljava tokom osamdesetih godina. Danas se draping ponovo vraća u svet šminke i to na velika vrata.

Za draping vam ne trebaju blenderi niti stikovi već samo kvalitetno rumenilo u svetlijem i tamnijem tonu iste boje i odgovarajuća četka, kojima ćete nežno istaći jagodice. Prema tome, ovo je jednostavna tehnika koja ostavlja efekat precizne, prefinjene šminke.
Takođe, draping lookovi se vrlo lako „održavaju“ i pogodni su za užurbane dane pune poslovnih obaveza.

Poznati fanovi

Mnoge glumice i modeli širom sveta nisu uspele da odole ovom trendu u šminkanju. Da biste postigli savršen draping efekat poput prelepe Daucen Krus, na područje ispod jagodica nanesite rumenilo tamnije nijanse, a na same jagodice rumenilo u malo svetlijoj nijansi. Draping je za lepu manekenku odavno postao deo svakodnevne makup rutine.

Naša preporuka


Predlažemo vam da za ovu tehniku koristite jednu od dve L'Oréal Paris Infaillible Blush Paint palete rumenila u Pinks ili Ambers, koje vam garantuju svež i blistav izgled i lagano se stapaju sa bojom vašeg tena. Svetlije i tamnije varijante iz ovih paleta će osvojiti vaše srce, a vi ćete zablistati poput najvećih zvezda!

Pročitajte više: Rumenilo po tvojoj meri

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Infaillible Blush Paint Pinks

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Infaillible Blush Paint Ambers

    Poručite odmah

Povezane teme: senčenje lica, rumenilo

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup in The City: Kako da se našminkaš u prevozu

Điki i Tea tu da ti pokažu kako da se uspešno našminkaš kada si u frci...