Novogodišnje odluke u vezi sa lepotom by Dunja Jovanić

Donošenje novogodišnjih odluka i nije baš naša „domaća“ tradicija, ali mislim da smo to usvojili tokom godina gledajući strane božićne i novogodišnje filmove. I to mi je nekako postalo simpatično. Jer istovremeno vraćaš film na prethodnu godinu, sabiraš, oduzimaš, prisećaš se uspeha i neuspeha, i razmišljaš o ciljevima u novoj godini.

Ovog puta pišem o svojim ciljevima u vezi sa lepotom. :) 

Novogodisnje-odluke-u-vezi-sa-lepotom-by-Dunja-Jovanic

Nega pre svega

Ovo je jedna od rečenica koju ja stalno ponavljam, kako sebi, tako i drugima. Da bi vam lice pod šminkom izgledalo super, morate dobro da ga negujete. A to se odnosi na korišćenje dnevne i noćne kreme u skladu sa tipom kože koji imate, redovno čišćenje lica, piling lica minimum jednom nedeljno, kao i redovan odlazak na tretmane lica. Na dobro negovanoj koži, svaka šminka će izgledati besprekorno. 

Makeup Free Day

Već dugo planiram da uvedem sebi makeup free day, ali to nikako da se ostvari. Iako sam od sedam dana nedeljno, pod šminkom tri ili četiri dana, želim sebi da uvedem jedan fiksan dan u nedelji kada neću nositi šminku, bez obzira na to da li sam tog dana kod kuće ili imam obaveze i sastanke po gradu.

Radi se o tome da svi treba da se osećamo dobro u svojoj koži, i da to treba i da pokažemo. A želim da podstaknem i druge devojke i žene. Nije istina da smo lepe samo kada smo našminkane. Makeup free ponedeljak? Pristajem! :) 

Samokontrola pri popunjavanju obrva

Uh, ovo mi je najteža stavka. U prošloj godini mi se toliko puta desilo da krenem sa ladylike obrvama, i pet minuta kasnije imam Cruella de Vil obrve. Ljudi na ulici me pitaju što sam besna? „Ma nisam besna... samo sam jače nacrtala obrve.“ Tako da je moja želja da se držim prirodnih obrva, koje ću samo malo ujednačiti.

Inače, proizvod koji me je toliko puta spasio u prošloj godini je Maybelline New York Brow Precise Fiber Filler u boji Soft Brown, koji je za jednu nijansu svetliji od mojih dlačica te čini da moje obrve izgledaju mnogo prirodnije i gušće. 

Više osmeha

Na kraju – ono najvažnije. Džaba nam sva šminka i svi karmini ovog sveta, ukoliko nismo nasmejani. U 2018-oj godini želim i vama i sebi da se smejemo mnogo više nego u prethodnoj. Osmeh na lice i pravac u nove pobede!

Pročitajte još: Sjajna i zdrava koža za zimu by Dunja Jovanić

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Brow Precise Fiber Filler Soft Brown

    Poručite odmah

Povezane teme: nega, dunja jovanić, imfashionbabe, Maybelline New York, zima

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 7 laganih tečnih pudera za leto

Važno je izabrati pravi letnji puder, koji će držati šminku na mestu, neće dozvoliti razlivanje, a ujedno će omogućiti koži da nesmetano diše. Mi ti p...