Obrve i usne za pamćenje

Obrve su jedan od najbitnijih delova lica kada se priča o savršenom makeupu. One nemaju samo upotrebnu već i estetsku funkciju, jer uokviruju naše lice. Stoga, potrebno ih je istaći, a pritom ne treba zaboraviti i na usne, koje će ceo look učiniti još upečatljivijim.   

Obrve


I koje proizvode predlažu stručnjaci? Ove sezone obrve ćemo najlakše istaći pomoću Maybelline New York Brow Drama Pomade, kremaste olovke za obrve koja će na najbrži način „ukrotiti“ svaku neposlušnu dlačicu.

Zbog samog oblika ove olovke, iscrtavanje nikad nije bilo jednostavnije, a vaše obrve će posle samo nekoliko minuta izgledati savršeno.  

Usne


Nakon obrva, preostaje vam još samo da naglasite i usne i završili ste sa šminkanjem. Mnoga istraživanja su pokazala da ljudi prvo na nečijem licu primeti upravo usne.

Prema tome, istaknite ih nekim od fenomenalnih Maybelline New York Color Sensational ruževa. Oni će pružiti vibrantnu boju vašim usnama i svakom looku dodati završni VAU efekat! 

Više na: Tri makeup looka kojih se teško odričemo

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Brow Drama Pomade Dark Blonde

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Brow Drama Pomade Medium Brown

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational 910 Shocking Coral

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational 914 Vibrant

  Poručite odmah

Povezane teme: usne, obrve

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup In The City: Šminka i frizura u jednom tutorijalu

U najnovijoj Makeup In The City epizodi, naše devojke i dragi Điki, otišli su korak dalje i pored makeup-a pokazuju nam i tajne pravljenja efektnih i ...