Obrve na prvom mestu: Pronađite oblik koji vam najbolje pristaje uz pomoć poznatih dama

Obrve treba negovati podjednako brižno kao i ostatak lica. Pre nego što započneš sa čupkanjem, začešljaj ih i olovkom za obrve iscrtaj savršeni luk. Kada obrve začešljaš četkicom za češljanje obrva na gore, a zatim dole, jasno ćeš videti dlačice koje su duže, i znati tačno gde da ih skratiš makazama, kako ne bi remetila njihovu prirodnu liniju time što ćete odmah početi pincetom. Biraj kvalitetne pincete i čupkaj obrve nakon tuširanja. Ne, to nije mit. Posle tuširanja ti čupanje obrva neće biti tako bolno iskustvo, jer su pore otvorenije. Pametno biraj gustinu obrva. Ma koliko su guste obrve u modi, look koji je mlada manekenka Kara Delvinj vratila, ipak ne stoji baš svima. Ukoliko imaš sitno, nežno lice, nemoj ni šminkom "pojačavati" obrve, kako one ne bi bile jedino što "nosiš" na licu. Svoju ženstvenost istakni suptilnijim obrvama, i zablistaj. A više o svom tajnom oružju - priboru za savršene obrve pročitaj ovde.

Glumica i mlada mama Marija Karan ima klasičan oblik obrva. Srednje su gustine, ravne, nenametljive. Ukoliko imate ovalno lice, ovo je pravi oblik za vas.

 

Dame koje krasi pravougaoni oblik lica, kao što je slavna lepotica Sloboda Mićalović, neće pogrešiti sa urednim i blago prelomljenim obrvama. Vaš pogled delovaće jasnije i snažnije, izgledaćete vedro i zadovoljno.

Mlada Selena Gomez prava je predstavnica dama sa okruglim licem. Njene obrve su jake i savršeno prate veličinu njenih očiju. Luk počinje sa unutrašnje strane kod ivice kod nosa, a sa strane ivice lica su malo duže, te otvaraju njen lik.

 

Pripadnice srcastog lica, kao što je glumica Kameron Dijaz, treba da biraju najsuptilniju veličinu, dok debljinu u ovom slučaju valja birati prema boji kose. Neka vaše obrve prate liniju oka, te će vaša ženstvenost doći do izražaja.

 

 

Obrve nisu samo crne i plave. Kada se šminkate i želite da naglasite obrve, birajte olovke za obrve u vašoj boji. To će biti pun pogodak, jer nećete drastično menjati vaš prirodan izgled. Istaknite lepotu na pravi način!

Povezane teme: šminka, poznati, obrve

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

BESA X L'Oréal Paris: Makeup pripreme pred svečenu premijeru popularne domaće serije!

MakeUp tim je prošle nedelje prisustvovao svečanoj premijeri druge sezone popularne TV serije BESA, na kojoj su glumice Hana Selimović i Milica Zarić ...