Odbrojavanje je počelo: Mali vodič za savršenu novogodišnju haljinu

Mnoge dame svoju savršenu odevnu kombinaciju biraju još od novembra. Međutim, često zaborave na nekoliko ključnih stvari.

Kako biste bili sigurni da ste odabrali pravu haljinu za najluđu noć, potrebno je da posebnu pažnju posvetite materijalu haljine, ali je još važnije da odaberete savršeni kroj.

Dakle savršena haljina ne samo što će glamurozno izgledati na vama, već će istaći i sve vaše kvalitete, a prikriti sve vaše mane.

Duga ili kratka

 

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on


Ukoliko se odlučite za dugu i elegantnu haljinu, vodite računa o tome da pronađete savršenu dužinu. Naime, ukoliko je visina vaš imperativ, haljina može biti duga i do poda, a vaša figura će ostati graciozna. No, ukoliko ste nižeg rasta, duga haljina će vas "progutati", tako da je idealan odabir haljina do gležnjeva, ili takvog kroja da vam se vide cipele. Kratke haljine imaju svoje varijatete i svoje prednosti, a uz pravu obuću, vaše noge će delovati vretenasto i zavodljivo.

Uska ili široka

 

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on


Dame sitnije građe se mogu opredeliti sa široke i baggy krojeve koji će njihove odevne kombinacije učiniti ležernim i urbanim.

Greška koju mnoge dame čine jeste da svoje obline prikrivaju slojevima ili ih kriju ispod širokih krojeva. No, ovakav postupak će samo izobličiti vaše obline i stvoriti pogrešan utisak. Dakle, zakoračite samouvereno u Novu godinu i pokažite svoje atribute, kao što to čini Sofija Vergara.

Zanimljivi, ali efektni detalji

 

All the girls standing in the line for the bathroom...🎶 #lorealista #squad @chapuyc (📸@iamconstantin)

A photo posted by Doutzen Kroes (@doutzen) on


Osim ovih osnovnih pravila kod odabira haljine, važno je pozabaviti se i zanimljivim detaljima, koji će istaći sve vaše kvalitete. Tako, na primer, duboki šlic će vaše noge učiniti dužim,  okrugli dekolte će istaći vaše poprsje, a zanimljivi broševi i metalik detalji će privući poglede baš tamo gde je to potrebno. Opustite se, zabavite i poigrajte sa mnoštvom kombinacija i vizuelnih efekata.

Pročitajte više o tome kako da uklopite šminku i novogodišnju haljinu?

Povezane teme: zimski make-up, novogodišnji look, praznični make up, šljokice, zimski trendovi, nova godina

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup trendovi 2020: oni će se zadržati i u ovoj godini

U nastavku su svi makeup trendovi 2020, koje smo već zavoleli, a koji će biti popularni i ove godine...