Olovka za usne umesto karmina

Bez obzira na vreme i godišnje doba, kvalitetan ruž je proizvod koji svaka devojka uvek ima u svom neseseru. Međutim, zbog prolećnih i letnjih vrućina, karmini se brže kvare i menjaju gustinu te se često dešava da nakon nekog vremena izblede na usnama ili se razmažu. Sigurno se i vama desilo da u trenutku kada vam je najpotrebnije, iz nesesera izvadite ruž koji se toliko „istopio“ da jednostavno ne može da se koristi!

Srećom, ove sezone vaše usne će ponovo postati zavodljive i to uz pomoć olovke za usne. Čini vam se da je to nemoguće? Pogledajte šta o tome misle poznati makeup stručnjaci:

Olovka je dugotrajnija


Kako je poslednjih godina iscrtavanje usana veoma popularno, kozmetičke kuće nude veliki izbor olovki za usne različitih boja, nijansi i teksture. Zato ne sumnjamo da će svaka od vas lako pronaći olovku koja će odgovarati svim vašim zahtevima.

Zbog svoje specifične formule, olovka za usne se za razliku od ruža ne razmazuje i postojanija je. Kremaste olovke se lako nanose i idealne su za letnji ombre efekat na usnama. S druge strane, ako želite savršeno konturisane usne, onda vaš izbor treba da budu olovke malo tvrđe strukture.

Olovka je kompaktnija


Proleće i leto nas mame da više vremena provodimo napolju. Lepo vreme sa sobom donosi bezbroj zabava, susreta, šetnji i putovanja. Zato će olovka za usne u nekim situacijama biti jedna od nekoliko proizvoda u vašem neseseru jer ne zauzima puno mesta i možete je uvek imati pri ruci. Ako volite da menjate boje na usnama više puta u toku dana, uvek možete izabrati nekoliko olovaka u različitim nijansama i krenuti gde god želite!

Pročitajte više: Trikovi za nanošenje olovke za usne

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Color Drama Kohl 110 Pink So Chic

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Drama Kohl 150 Fuchsia Desire

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Drama Kohl 410 Fab Orange

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Drama Kohl 420 In With Coral

  Poručite odmah

Povezane teme: usne, olovka za usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovo su braon nijense koje ćeš nositi na svojim usnama i trend su sezone!

Zemljani tonovi su u trendu ali braon nijanse su nešto što je boja sezone, potrudi se da ih nosiš na svojim usnama...