Ova 3 beauty trika nikako nemojte da probate kod kuće

1. Zubna pasta za bubuljice

Svakoj devojci se sigurno makar jednom desilo da joj na baš veoma bitan dan izađe bubuljica koja može da joj upropasti ceo look. I u tim situacijama panike i malih napada besa, nekako se uvek setimo kako smo od nekoga čule da je veoma korisno da na bubuljicu nanesemo malo paste za zube.

Iako ovo deluje kao interesantna ideja, pasta za zube na bubuljici može samo da zakomplikuje stvari i dodatno iziritira već crvenu kožu.

Prema tome, drage dame, pasta za zube nije rešenje za ovaj tip nepravilnosti na koži lica, već bi trebalo da pravilno čistite i negujete svoje lice i kroz nekoliko dana bubuljica će sama nestati. A u međuvremenu, Maybelline New York Master Camo palete korektora pomoći će vam da je sakrijete.

2. Limeta za hiperpigmentaciju


Limun i limetu mnogi smatraju za prirodna sredstva za eksfolijaciju koja imaju sposobnost posvetljivanja. Međutim, pod posvetljivanjem se ne misli na nanošenje ovog citrusnog voća na tamne fleke na licu koje želimo da izbelimo.

Takođe, kiselina koju sadrže limeta i limun može da dovede do negativnih uticaja na vašu kožu, kao što su iritacija u vidu crvenila ili sitnog osipa. Kao i kod prethodnog beauty problema, jedan od korektora iz Master Camo paleta biće idealno rešenje.

3. Crni luk za rast obrva


Iako ste možda čule glasine da crni luk može pospešiti rast vaših obrva proređenih od preteranog čupkanja, moraćemo da vas razočaramo. Ne samo što vam neće pomoći u ovoj beauty misiji, već sve dobro znamo koliko nam oči suze u prisustvu luka pa nije loše da ga izbegnemo kad god možemo.

Umesto toga, upotrebite neki od Maybelline New York proizvoda za obrve kao najbolje rešenje za kreiranje efekta gušćih dlačica.

Više na: Zakamuflirajte svoje nedostatke by Dunja Jovanić

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Master Camo Concealer 01 Light

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Master Camo Concealer 02 Medium

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil Soft Brown

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Brow Precise Fiber Filler Medium Brown

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Brow Drama Pomade Medium Brown

  Poručite odmah

Povezane teme: nega, obrve

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Brow University: Škola za jednostavno oblikovanje obrva

Koji god brow look da preferiraš, uz ova tri proizvoda postići ćeš ga s lakoćom i u samo par koraka. Otkrivamo ti njihove efekte i tehnike za savršeno...