Ovo su najseksepilniji ruževi koje ćete ikada probati

Osnovni cilj dobro izabranog karmina je da skrene pažnju na vaše usne. Međutim, čak i ako imate savršene pune usne, neće vam stajati svaka nijansa ruža. Zato izaberite vama najseksepilniju i neka ona zavodi za vas.

Crvena


Najseksepilniji u carstvu šminke jeste svakako crveni ruž, a on zahteva posebnu pažnju prilikom odabira jer su bitni faktori i ten i boja očiju, ali i kosa. Šminkeri tvrde da crveni ruž svakome pristaje, samo je potrebno pronaći pravu nijansu.

Plavušama bolje pristaju nijanse crvene hladnog tona, naročito one sa plavim podtonom, koje vuku na duboke, bordo nijanse. Na crnkama bolje izgledaju topli tonovi, odnosno klasična crvena i koralna, dok crvenokosama uglavnom odgovaraju sve nijanse.

Ljubičasta


Ako ipak želite da eksperimentišete, onda probajte to da radite tako što ćete poneti ljubičasti karmin.

Ovaj ruž je veoma seksi i totalno šik te izdvojite malo slobodnog vremena i isprobajte nijanse ljubičastog karmina koje bi vam najbolje stajale. Ako se odlučite za tamniju nijansu, onda oči ne morate preterano šminkati, ali znajte da je za večernji look danas skoro sve dozvoljeno.

Roze


Još jedna nijansa karmina koja se vraća na velika vrata je ružičasta i ona pristaje svima bez obzira na starost, boju kose, kože ili očiju. On savršeno osvežava svaki make-up look i na efektivan način naglašava vaše usne!

Nude


Još jedan ruž koji je poslednjih nekoliko sezona bio veoma trendy jeste svakako moćni nude karmin. Mi vam predstavaljamo nude u novom svetlu, kao veoma seksepilnu opciju, naročito ako je ton malo tamniji i više vuče na braon.

Bogato pigmentisani i postojani L'Oréal Paris Color Riche Matte ruževi su prava definicija svih naših preporuka za zavodljive usne. Na vama je samo da izaberete ONAJ pravi!

Više na: Savršene usne za vašu nijansu tena

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oreal Paris Color Riche Matte 346 Scarlet Silhouette

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Color Riche Matte 463 Plum Tuxedo

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Color Riche Matte 101 Candy Stiletto

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Color Riche Matte 634 Greige Perfecto

  Poručite odmah

Povezane teme: crveni karmin, karmin, ruž, usne, nude, mat usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sve što možda nisi znala o beauty brendu NYX Professional Makeup

Poreklom iz Amerike, tačnije Los Anđelesa, ovaj globalni brend posluje na više od 70 tržišta, poznat je po proizvodima koji zadovoljavaju visoke krite...