Palete senki za oči za svaki ten

Iako nas beauty trendovi često ubeđuju u suprotno, istina je da ne može svaka devojka poneti bilo koju boju senki na očima. U ovakvim situacijama treba voditi računa o tenu, ali i o nijansi makeup proizvoda koji koristite. Bez obzira na to da li imate svetliju ili tamniju kožu, paleta senki je neizbežan proizvod u šminkanju jer vam pruža mogućnost da postignete kako svakidačnji, tako i svečani, efektni izgled.

Izrazito svetao ten

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Jarki i topli tonovi na svetloj podlozi predstavljaju odličan kontrast, te su ove boje rezervisane samo za posebne prilike kada želite da ostavite efektan izgled. Ipak, za svakodnevnu nijansu, devojkama svetlije puti preporučuju se nežno ružičaste nijanse i nude tonovi koji će delovati prirodno i nenametljivo. Neobičan sjaj i tekstura koju garantuje Maybelline New York The 24karat Nudes paleta senki doprineće jedinstvenom i upečatljivom izgledu. S druge strane, Maybelline New York The Burgundy Bar paleta idealna je za one žene koji vole nešto efeiktniji i glamurozniji izgled.

Svetliji ten sa toplim podtonom

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Vaše lice je kao platno na kojem sve boje savršeno pristaju. Od efektnih tamnih boja do bordo boje koja je potpuni hit ove sezone, vi se, u skladu sa prilikom za koju se pripremate, možete odlučiti za bilo koju nijansu. Savršeni efekat postići ćete toplim nijansama sa crvenim tonom, te se možete odlučiti za različite nijanse bordo senki, koje ćete kombinovati sa zlatnim tonovima na unutrašnjoj strani kapka. Srećom, The Burgundy Bar paleta senki ima sve što vam je potrebno.

Tamniji ten

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Iako to ne deluje tako, savršeni efekat na ovoj boji kože postići ćete upravo kontrastom. Odlučite se za svetlucave nijanse zlatne boje koja vam savršeno pristaje i uparite je sa nekom od zemljanih nijansi. Da biste postigli dramatičan izgled dodajte najtamnijoj nijansi braon boje malo crne senke. Makeup stručnjaci savetuju da je The 24karat Nudes paleta savršen odabir jer vam pruža priliku da iskombinujete sve što poželite. Ipak, za svakodnevni look, preporučuje se nežna i svetlucava nijansa krem boje koju možete pronaći u The Burgundy Bar paleti. 

Pročitajte još: Senke za sve boje očiju

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York The Burgundy Bar

    Poručite odmah
  • Maybelline New York The 24karat Nudes

    Poručite odmah

Povezane teme: senke za oči, oči, Maybelline New York

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovo su idealani puderi za lice koji će prkositi zimi!

Ukoliko ste ljubitelji makeup-a onda sigurno znate koliko je teško održati blistav ten tokom hladnih zimskih dana, bitno je da izabereš pravi puder za...