Pet koraka do savršenog looka za Dan žena

Nema dana koji nije vaš, ali nije na odmet da se bar jednom godišnje podsetite i proslavite sve ono što vas čini posebnom. U to ime, donosimo vam nekoliko saveta za unapređenje vaše beauty i make-up rutine koji će, nadamo se, ostati uz vas i nakon Osmog marta.

1. Koža pamti

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on


Pre nego što nanesete svoje omilljene proizvode za šminkanje, neka vam pređe u naviku da uvek prethodno stavite hidratantnu kremu i kremu sa SPF faktorom. Na taj način, na hidriranu kožu će bolje leći šminka i biće zaštićena od negativnog uticaja UV zračenja. Ulažite danas za sutra i koža će vam biti zdrava i spremna za make-up svaki dan u godini.

2. Hrabrost na usnama


Danas je pravi dan da stavite ruž koji odstupa od vašeg svakodnevnog izbora i za koji još uvek niste skupile dovoljno hrabrosti. Prema tome, izaberite najdrečaviju crvenu, narandžastu ili ljubičastu i sigurni smo da će se ove boje odlično slagati uz vaš osmeh zadovoljstva.

3. Pogled pun samopouzdanja


Čak iako niste tip žene koja često poseže za olovkom za obrve, sada je pravi trenutak za dodatni korak u šminkanju predela oko očiju. Na ovaj način, uz maskaru koja vam daje duže i punije trepavice, olovka će još više uokviriti vaše lice i imaćete prodorniji pogled.

4. Nesvakidašnja frizura


Ako ste se navikli na svoju ravnu kosu, danas je zamenite sitnijim ili krupnijim loknama. Ukoliko vam je prešlo u naviku da vezujete kosu u rep ili punđu, sada je pravo vreme da je pustite i da se pripremite za komplimente koji će na vaš račun pristizati celog dana.

5. Outfit kao šlag na tortu


Izvadite iz ormara tu malu crnu haljinu koja će se idealno uklopiti sa novom make-up rutinom koju ste upravo sastavili. Dodatni poeni: sa ovako upotpunjenim izgledom ćete se lako prebaciti iz dnevnog u večernji look bez naknadnih promena i prilagođavanja.

Srećan vam Dan žena!

Pročitajte više na: Make-up odluke zahvaljujući kojima ćete učiniti čuda za svoju kožu, lepotu i samopouzdanje

Povezane teme: nega, oči, karmin, ruž, usne, obrve, praznični make up, crveni ruž, crveni karmin

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Maske za lice: Zašto treba da ih koristimo?

Često zaboravimo da u svoju bjuti rutinu uvrstimo i maske za lice, a one uglavnom sadrže vrlo koncentrisane aktivne sastojke koje pružaju benefite tvo...