Pet načina da izgledate mlađe za pet minuta

Potpuno se slažemo sa izrekom da je svaka žena lepa na svoj način i da je šminka tu da naglasi njenu prirodnu lepotu. Na vama je da izaberete da li želite da izgledate mlađe, a ukoliko je baš ovo nešto što vas zanima u kreiranju savršenog looka, to možete uraditi za samo nekoliko minuta.

1. Lagana podloga


Iako se make-up trendovi često smenjuju i mlađe devojke su najčešće njihovi rani usvojioci, za podmlađeni look savetujemo da izaberete što jednostavnije proizvode za šminkanje. U tome će vam svakako pomoći izbegavanje teških pudera koje možete sačuvati za posebne prilike. Isprobajte L'Oréal Paris True Match tečni puder i nećete se pokajati.

2. Mladalačka frizura


Zalizana kosa skupljena u visok konjski rep ne samo što će izgledati uredno, već će i uticati na zatezanje kože oko očiju i naglašavanje vaših jagodica. Ako ne volite kosu vezanu u rep, druga opcija je neformalna punđa na vrhu glave koja će učiniti da svaki vaš outfit izgleda spontanije.

3. Moć highlightera


Ovaj make-up čarobnjak je neizostavan u konturisanju, a vama može poslužiti da njime manipulišete tako da povratite sjaj lica. Možete ga prstima lagano naneti na unutrašnje i spoljašnje uglove očiju, a takođe se može umereno staviti iznad jagodica kako biste obraze vizuelno podigli.

4. Neutralne usne


Sačuvajte svoje karmine tamnih boja za ozbiljniji i vamp look, a zamenite ih nude karminom ili prozirnim sjajem nalik L'Oréal Paris Infallible Le Gloss u nijansi 201 Champagne Showers. Ovako ćete dobiti naizgled veće i punije usne, a prednost u odnosu na tamnije karmine je što ćete se mnogo brže spremiti za izlazak.

5. Popunjene obrve


Bez obzira na to da li su vam se obrve prirodno proredile ili je na njihov proces istanjivanja uticalo dugogodišnje preterano čupkanje, postoji način da povratite njihovu mladalačku punoću. Ovde mislimo na olovku za obrve kao što je L'Oreal Brow Artist Xpert, koja u idealnoj nijansi i pravilno nanesena brzo postiže željeni efekat.

Pročitaj više: Podmladite se bez plastičnih operacija: 5 jednostavnih načina da izgledate mlađe ODMAH!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris True Match Liquid Foundation 4N Beige

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Infallible Le Gloss 201 Champagne Showers

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Brow Artist Xpert 102 Cool Blond

    Poručite odmah

Povezane teme: oči, sjaj za usne, usne, nude, obrve, anti-age, prirodni look

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da iskočiš iz okvira i uneseš novine u tvoj jesenji makeup look?

Septembar je mesec kada sve krećemo ispočetka, vreme je da uneseš novine u svoj jesenji makeup...