Pet razloga zašto je puder sa sunđerom bolji od običnog pudera by @anastasijastasha

Evo nekoliko razloga zbog kojih sam se "zaljubila" u ovaj proizvod:

1. Prva stavka je logična - zbog sunđera! 


L'Oréal Paris Nude Magique Cushion dolazi u pakovanju sa mekim sunđerom uz pomoć koga nanosite proizvod na lice, a sam proizvod – tečni puder – nalazi se utopljen u drugom sunđeru. Dobra stvar je ta da ukoliko vam puder na primer ispadne iz ruke dok ga otvarate, ne može se prosuti. 

2. Praktično ogledalce


Iako nije veliko kao neki drugi tečni puderi koji često dolaze u staklenim bočicama, pakovanje je idealno za žensku torbu jer u sebi ima ogledalo.

3. Nećete se uprljati


Puder možete naneti čak i u kolima ili liftu (podrazumevam da su vam ruke čiste) jer je veoma praktičan i lak za upotrebu! Iako možda ovako nešto niste probali do sada, biće vam veoma lako i skratiće vam vreme koje inače trošite na šminkanje.

4. Za jaču pokrivnu moć, možete naneti dva sloja


Sa ovim proizvodom vam nekad korektor neće biti ni potreban! Čak sam ovaj puder isprobala i bez pudera u prahu (koji inače često koristim) i savršeno se pokazao. Moj savet je da oni sa masnijim licem samo stave bazu koja kontroliše T-zonu i ništa sem ovog pudera im neće biti potrebno.

5. I najbitnija stavka – ne ostavlja efekat maske!


Proizvod je fenomenalan! Tako je lagan i prozračan, a opet sve lepo pokriva. Nije težak, čini da vaše lice bude baršunasto i ima blag, prirodan sjaj.

Više na: Koje make-up proizvode treba da imate u svom neseseru ove sezone

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Nude Magique Cushion

    Poručite odmah

Povezane teme: tečni puder, puder

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make Up in the City: Šminka za aktivne devojke

Ako si jedna od onih devojaka koje su po ceo dan aktivne, od ranog jutra i teretane, preko posla ili fakulteta, pa do neizbežnog popodnevnog kafenisan...