Pet stvari koje će vam najbolja drugarica uvek reći za vašu šminku

Vaša najbolja prijateljica je vaš najbolji saveznik u sređivanju i makeup eksperimentisanju. Ona je osoba od poverenja i neko ko će prvi reagovati kada primeti beauty katastrofu mnogo pre nego što izađete u grad. Predstavljamo vam pet stvari koje najbolja prijateljica jednostavno ne može da prećuti:

1. Ruž na zubima


Samo vaša BFF može da razume taj horor kada se ruž razmaže po vašim prednjim zubima. Naravno, ona će odmah i reagovati. Dečko može i da ne primeti ovu beauty katastrofu, ali vaša saputnica i ljubiteljka karmina hoće i te kako.

2. Tečni puder se ne poklapa sa bojom kože


Dok dečko ne želi da provodi sate sa vama tražeći onu savršenu nijansu koja će pokriti baš sve nepravilnosti na vašoj koži, vaša makeup saputnica će rado proći sa vama kroz ovaj naporan proces. Ako treba, isprobaće desetine različitih formula kako biste pronašle onu pravu.

3. Preterano iscrtane obrve


Vaša najbolja prijateljica zna koliko se trudite kako biste izgledale savršeno u izlasku. Čak i kada ne primetite svoju grešku, ona je tu da otkloni višak olovke za obrve i spasi situaciju.

4. Makeup kao disko kugla


Tanka je granica između ukusnog i efektnog i previše naglašenog, a vaša najbolja drugarica to i zna. Za razliku od dečka, ona poznaje strobing tehnike i prati trendove, te se neće bojati da vam kaže da imate previše sjaja na licu.

5. Neujednačen ajlajner


Svaka dama je prošla kroz dosta poteškoća kako bi uspela da iscrta savršenu liniju ajlajnerom. Kako je i sama prošla kroz slične probleme, tvoja najbolja drugarica će razumeti ukoliko ti ne pođe za rukom da izvučeš jednake linije i skrenuće ti pažnju na to.

Više na: Uradi sama: Spa kod kuće

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Color Riche Matte 344 Retro Red

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris True Match Foundation

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Brow Artist Xpert

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Super Liner Ultra Precision

  Poručite odmah

Povezane teme: ajlajner, karmin, ruž, tečni puder, obrve

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Želiš definisane i popunjene obrve bez puno truda? Ovo su olovke koje ćeš obožavati.

Svedene, divlje, razbarušene, prirodne, pune ili tanje, obrve su must have i sva pažnja je samo na njima...