Podmladite se bez plastičnih operacija: 5 jednostavnih načina da izgledate mlađe ODMAH!

Bez obzira na to koliko imamo godina, svaka od nas zaslužuje da izgleda i oseća se savršeno, a to možemo postići samo ukoliko počnemo zaista da brinemo o sebi. Zbog toga, počnite ponovo da se zaljubljujete u svoj izgled uz ovih pet jednostavnih pravila.

 

1. "Nabacite" kilažu

Naučno je dokazano da mršav izgled preko četrdesete godine može učiniti da vaše lice izgleda dosta starije. Zbog toga, počastite se vašom omiljenom poslasticom i "proslavite" vašu novu antiejdžing rutinu.

2. Nalakirajte nokte

Znaci starenja i te kako su vidljivi na rukama. Jedan od najjednostavnijih trikova kako biste prikrile godine jeste nošenje laka za nokte, posebno onih u bojama dragulja. Osim toga, vodite računa o koži vaših ruku. Isušena koža posebno će istaći znake starenja. 

3. Istaknite oči

Prvi znaci starenja uvek se pojavljuju u predelu oko očiju, zbog čega je izuzetno bitno posvetiti se ovom delu i naučiti da pravilno prikrivate nedostatke. Kako biste osvežili izgled, jednostavno po sredini i u unutrašnje uglove kapaka nanesite svetlucavu senku.

 

4. Hidrirajte kožu

Kao što svi već znamo, pravilna hidratacija kože od izuzetne je važnosti kada je u pitanju nega kože u zrelijem dobu, ali i sprečavanje pojavljivanja prvih znakova starenja. Isušena koža istaći će nepravilnosti i učiniti da izgledate starije. Zato, odaberite hidratantnu kremu koja najviše odgovara vašem tipu kože i svakodnevno je nanosite na lice - koža će vam biti i više nego zahvalna!

5. Smejte se više

Naučnici tvrde da optimisti izgledaju dosta mlađe nego što zaista jesu. Zato, osmeh na lice - sa pozitivnim stavom ne samo da ćete izgledati lepše, već ćete se tako osećati i iznutra.

Pratite nas i na Facebooku!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie Viva Antigua!

  • Grandiose Liner Lancome

  • Biotherm Aquasource Creme Hydratante

  • The Nudes Maybelline New York

Povezane teme: nega, anti-age

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da ti nokti izgledaju negovano i lepo posle leta? Tajna je u nezi i novom nail trendu!

Sigurno si primetila kad se vratiš sa mora da ti nokti više pucaju, lome se i listaju. Da bi ti nokti izgledali negovano i lepo otkrivamo ti tajnu neg...