Pogled fatalnih zavodnica: 3 najjednostavnija trika za stavljanje ajlajnera bez greške

Iako spada među omiljene make up proizvode, ajlajner je istovremeno i “noćna mora” mnogih dama. Kako biste postigli dramatičan, neodoljiv i seksepilan look potrebno je samo malo strpljenja i preciznosti, a uz ove trikove to će biti lakše nego ikad!

#1

 

Po nepisanom pravilu, ajlajner uvek nanosimo pre maskare. Međutim, mnogi šminkeri savetuju da ove korake radite obrnutim redosledom. Ukoliko prvo stavite maskaru, ona će na pravi način istaći vaš oblik oka, što će vam omogućiti da tačno i precizno vidite liniju po kojoj treba iscrtati ajlajner.

#2


Kako biste postigli efekat mačkastih očiju i pravilno iscrtali luk sa spoljašnje strane oka, poslužite se samolepljivom trakom. Zalepite parče selotejpa koso ispod oka, tačno na mestu gde treba da se nalazi ajlajner, i povucite liniju. Selotejp će vam pomoći da ajlajner “ne pobegne”, a u iste svrhe možete koristiti tufer ili parče papira.

#3

 

Ukoliko ipak pogrešite, nema potrebe za skidanjem i novim nanošenjem make up-a. Kada završite sa šminkanjem očiju, tankom četkicom i korektorom počistite sve greške oko linije ajlajnera.

Pročitaj više o: Dva eyeliner look-a za samo dva minuta by L'Oreal Paris [VIDEO]

Registrujte se / Prijavite se