Popravi polomljeni kompaktni puder u samo 3 koraka

Gotovo da nema devojke kojoj ovakva situacija nije poznata. To je onaj užasan osećaj kada vidiš da tvoj omiljeni puder pada, a ti ne stižeš da na vreme odreaguješ. I... puder je na podu. I to u delovima. Kada ti se ovako nešto sledeći put desi, ne očajavaj i ne pomišljaj odmah na kupovinu novog proizvoda. Samo tri koraka te deli od popravljenog kompaktnog pudera, spremnog za upotrebu!

Popravi polomljeni kompaktni puder u samo 3 koraka

Prvi korak: Dodatno izgnječi polomljeni puder

Zvuči suludo? Ne brini, upravo to treba da uradiš za početak. Trik je u tome da što više možeš usitniš velike komade pudera, a za to možeš da iskoristiš najobičniji štapić za uši. Kada završiš, izmrvljeni puder vrati u kutijicu.

Drugi korak: Ravnomerno rasporedi puder

Posluži se pamučnim tuferom za skidanje šminke i dobro pritisni proizvod u kutijici. Verovatno ćeš ovo morati više puta da ponoviš, ali kada se setiš šta time dobijaš, svakako ti neće biti teško. Potrudi se da smesa na kraju bude potpuno ravna.

Treći korak: Čišćenje

Nakon mrvljenja i pritiskanja pudera, sto posto smo sigurni da su ogledalo i kutijica potpuno umazani. Ali to uopšte ne treba da te dodatno izbaci iz takta jer ipak si upravo uspela da popraviš svoj polomljeni puder. Hej, priznaj da to nije mala stvar! Opet možeš da iskoristiš štapić za uši i očistiš ogledalce i kutijicu. Ako ti sama ne odaš tajnu, niko neće ni primetiti da je tvoj kompaktni puder nekada bio u komadima.  

Pročitaj još: Uz par trikova izaberite idealan kompaktni puder

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Infallible Ultra-Matte Powder

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris True Match Powder

    Poručite odmah

Povezane teme: puder, kompaktni puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Za ili protiv: presečene obrve, trend koji se vraća

Zvuči neverovatno, ali je istinito – trend koji je bio popularan među hip-hop izvođačima je ponovo zaživeo na Instagramu ...