Poput dive: Kreirajte vamp look u 5 koraka

Šminka za nezaboravni subotnji izlazak u stilu Daucen Krus. Ona je savršena. Svakom svojom pojavom privlači poglede i mami uzdahe okoline i ne prestaje da inspiriše kreatore širom sveta. Moramo priznati da i mi spadamo među njene obažavaoce i odgovorno tvrdimo da se ona može nazvati DIVOM. Jednostavno – ona je oličenje stila, seksepila i dobrog ukusa. Njena šminka nam je nepresušan izvor inspiracije, pa ti predlažemo da se za nezaboravno subotnje veče našminkaš u stilu dive!

Tečni puder

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on


Za početak ti treba tečni puder kojim ćeš izjednačiti ten i prekriti nesavršenosti na koži. Verovale ili ne, Daucen takođe prekriva nedostatke na svom licu tako što koristi odgovarajući tečni puder. Zbog prirode posla, ona uvek bira proizvod koji garantuje visoku pokrivnu moć i dugostrajnost. Naša preporuka je L'Oréal Paris True Match tečni puder, koji se prilagođava teksturi i boji kože.

Kompaktni puder

Ne želiš da ti se u toku provoda šminka pokvari, a lice „prosija“? Zato ti treba kompaktni puder, koji čak možeš staviti u neseser i poneti sa sobom. Izaberi proizvod koji ne ostavlja osećaj težine na licu, a kako bi ga savršeno uskladila sa tečnim puderom, probaj True Match kompaktni puder i veruj nam da ćeš potpuno slobodno moći da se zabavljaš cele noći.

Senke za oči

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on


Senke su detalj koji te lako može pretvoriti u zvezdu večeri. Možeš da se ugledaš na Daucen i svoje kapke obojiš ljubičastim ili braon senkama, koje ćeš precizno naneti tankom i oštrom četkicom. Ako ti ove smele nijanse ne stoje baš najbolje, izaberi senke koje će posebno istaći tvoju boju očiju.

Maskara

Maskara je „šlag na torti“ svake šminke. Za nezaboravno veče, izaberi maskaru koja trepavicama daje volumen i dugotrajni efekat uvijenosti, kako ne bi morala da razmišljaš o popravkama tokom večeri. Miss Baby Roll maskara će tvoje trepavice učiniti vrtoglavo uvijenim, a ti ćeš izgledati vrtoglavo zanosno kao i Daucen.   

Ruž

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on


Ovoga puta, dovoljno je samo da naneseš ruž u nežnoj nude nijansi, kako ne bi postigla „efekat maske“.  Neka oči budu u prvom planu, a osmeh najlepša šminka na tvojim usnama.

Počitajte još: 4 trika za dugotrajnu pokrivnu moć tečnog pudera

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris True Match Foundation

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Infallible Ultra Matte Powder

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Black

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris La Palette Nude

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Color Riche Matte Blush In A Rush

Povezane teme: maskara, senke za oči, oči, ruž, tečni puder, puder, usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Neće te izneveriti: Najbolji dugotrajni ruževi za usne

Donosimo ti savete kako da ruž ostane na tvojim usnama tokom čitavog dana ili možda noći...