Poređenje kompaktnih pudera: Infaillible vs. True Match

Mnoge makeup korisnice smatraju da svi kompaktni puderi mogu jednako odgovarati svim pripadnicama lepšeg pola, što je daleko od istine. Naime, baš kao što različiti tipovi kože imaju svoja određena svojstva kada je nega u pitanju, tako se i karakteristike kompaktnih pudera dosta razlikuju i treba ih prilagoditi različitim potrebama kože.

Potraga za idealnim proizvodom koji bi nam pružio sve što od njega očekujemo dovela nas je do L'Oréal Paris Infaillible i True Match kompaktnih pudera. Ako nas pitate, oni zaslužuju da budu prvi izbor za sve dame koje se šminkaju, ali koje su to njihove specifične karakteristike i kako izabrati onaj pravi? Kako bi saznala odgovor, pažljivo čitaj sledeće redove i na kraju – biraj pametno.

Infaillible Ultra-Matte

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Pre svega, Infaillible znači „nepogrešiv“ i takav je upravo kompaktni puder koji ponosno nosi ovaj naziv. On je namenjen svim onim ženama koje žele da spreče „prosijavanje“ i osiguraju sebi dugotrajan mat efekat šminke. Beskompromisno ti nudi matiran ten koji je ujedno prirodan i nimalo ne podseća na „masku“. Isto tako, formula je dovoljno moćna, a opet pruža tako lagan osećaj i ne isušuje površinski sloj kože lica.

Dodatno, pakovanje je kompaktno, osmišljeno da može lako da se spakuje i u najmanji neseser, tako da ti je uvek pri ruci.

True Match Ultra-Perfecting

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Ako želiš prirodni izgled kože uz baršunasti završni efekat, onda je za tebe ovaj kompaktni puder iz True Match linije. Savršeno se stapa sa bojom tena i teksturom kože i odlično prekriva sve vidljive nedostatke. Vrlo je lagan, pa ne ostavlja neprijatni osećaj težine na licu. Svoju srednju pokrivnu moć i pobedničku formulu duguje najfinijim mineralnim pigmentima, koji poput laganog vela prekrivaju lice na sasvim prirodan način. Njegovo elegantno srebrno pakovanje podiže korišćenje ovog proizvoda na viši nivo.

Ukratko, ako želiš da imaš besprekoran šik ten poput neodoljivih Parižanki, izaberi prema svojim potrebama jedan od ova dva pudera i voila – makeup glamur i elegancija su na samo korak od tebe!

Pročitajte više o: Makeup obračun: Tečni vs. krem korektor

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Infallible Ultra Matte Powder

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris True Match Ultra-Perfecting Powder

    Poručite odmah

Povezane teme: tečni puder, puder

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Konačno smo testirali tečni puder u kamenu koji je oduševio žene širom sveta!

Šta znamo i mislimo o novom L’Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear tečnom puderu u kamenu...