Poređenje Nudes paleta (koja paleta je za vas?) by @imfashionbabe

Na tržištu trenutno postoje 3 Maybelline The Nudes palete. Zamišljam devojke kako stoje ispred Maybelline police i razmišljaju koju da kupe. Koja će im baš najviše odgovarati? Koju će najviše koristiti? Koju mogu da iskoriste za više različitih namena?

Moj odgovor? Pa svaku. :)


Ja bih ove tri palete razdvojila prema tome koje su vaše preferencije kada se radi o šminkanju očiju – odnosno kakav izgled želite da postignete, kao i prema vašem tenu i boji kose.

Svetla kosa

The Blushed Nudes paleta je puna rozikastih tonova i mislim da je definitvno najbolja paleta za žene svetle kose. Takođe je dobra i za brinete i to onako u vreme proleća, za dobijanje vrlo svežeg izgleda. Ova paleta je odlična za dnevnu šminku, međutim uz tamnije braon tonove, izged možete intenzivirati i napraviti suptilni smokey eyes za noć.

Crna kosa

The Rock Nudes paleta ima dosta hladnije tonove, kao i intenzivne boje poput ljubičaste i kraljevsko plave. Mislim da je fantastična za crnke, a zamišljam je kako bi dobro išla i uz platinasto plavu kosu, za neke malo posebnije prilike. Većinom preovladavaju tamni tonovi, što nam govori da će biti odlična za smokey eyes, međutim, ima sasvim dovoljno svetlih nijansi da bude jako nosiva i za preko dana.

Na kraju, orginalna The Nudes paleta, koja je puna neutralnih i toplih tonova, uz nezaobilaznu crnu nijansu i svetlo bež koja je odlična kao podloga. Ova paleta je definitivno najuniverzalnija i osim što može da se nosi za dnevnu i večernju varijantu, dobra je za sve tonove kože, kao i za sve boje kose. Pssst...moja omiljena paleta! ;)

Pročitaj više o: Jednostavan trik za gušće trepavice by @imfashionbabe

Do narednog čitanja,

Dunja

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline Rock Nudes

    Poručite odmah
  • The Nudes Maybelline New York

  • The Blushed Nudes Maybelline New York

    Poručite odmah

Povezane teme: senke za oči, dunja jovanić, imfashionbabe

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make Up In The City: Taksi izazov sa Martinom

Pogledaj kako se naša draga fitnes instruktorka Martina snašla u šminkanju očiju i kreiranju braon smokey eye looka u kolima u pokretu...