Potpuno nov način za stavljanje rumenila

Rumenilo je najbolji prijatelj devojkama koje vole dobro konturisano lice. Ako svakodnevno koristiš ovaj makeup proizvod, sigurni smo da već dobro znaš kako da izabereš onaj koji ti najviše odgovara i da na pravi način svom licu dodaš malo svežine i sjaja.

Ovaj put, predstavljamo ti potpuno nov način nanošenja rumenila. Možda će ti u početku delovati komlikovano i čudno, ali veruj nam da ćeš nakon nekog vremena rumenilo gledati drugim očima.

Kako?

 

Nova tehnika nanošenja rumenila, kojom se služi sve veći broj makeup eksperata širom sveta, na diskretan način stavlja akcenat na tvoje obraze. Specijalnom tankom četkicom nanesi rumenilo na vrh jagodica – deo lica na koji obično stavljaš hajlajter. Vodi računa da ne preteraš sa količinom rumenila, kako bi dobila što prirodniji izgled lica.

Ako spadaš među devojke koje više vole jaču šminku, slobodno ponovi ovaj postupak više puta. Možeš da dodaš malo hajlajtera na deo iznad obraza i tvoje lice će biti spremno da svakoga ostavi bez daha.

Zašto?

Najveća prednost ove tehnike nanošenja rumenila je u tome što ovako našminkano lice izgleda znatno mršavije, a sjaj koji dobijaš je potpuno neverovatan. I još nešto – iako ti je verovatno trebalo malo više vremena da na ovaj način naneseš rumenilo, tvoje lice će izgledati kao da si koristila vrlo malo šminke da suptilno naglasiš svoju prirodnu lepotu. Ovom tehnikom ćeš „zavarati“ okolinu – ostavićeš utisak da si na obraze nanela samo trunku rumenila, a da je sve ostalo samo trag poljupca Sunca!

Više na: Novi trend u šminkanju: Draping

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Infaillible Blush Paint Pinks

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris Infaillible Blush Paint Ambers

    Poručite odmah

Povezane teme: senčenje lica, konturisanje, rumenilo

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup In The City: Pripremi se za poslovni sastanak sa Paulom

Po njenom mišljenju nije dobro da izgledaš kao da si se previše potrudila oko makeup-a za takve prilike, pa se trudila i da šminka bude u nude varijan...