Predstavljamo najbolje olovke za obrve

Oblikovanje obrva nikada nije bio lak posao, a naročito ako si poslušno pratila trendove u prošlosti kada su se diktirale tanke obrve, a one ti zbog toga ni dan danas nisu guste onoliko koliko želiš iako si ih uporno puštala da porastu. Ko je mogao i da pomisli, da će taj trend ikada prestati da bude trendy i da će modnim i bjuti svetom zavladati, po mnogima omiljeni bjuti trend - što prirodnije i što čupavije obrve.

Predstavljamo najbolje olovke za obrve

Zato je dobro da znaš sve moguće načine s kojima možeš pretvoriti tu svoju grešku iz prošlosti u jedan od tvojih glavnih aduta. Pri tome ne mislimo samo na popularne tehnike iscrtavanja obrva, kao što su microblading tehnika, microfeathering tehnika i druge slične, koje iziskuju mnogo potrošenih para i neuspelih pokušaja, već da odabereš sa našeg spiska - najbolje olovke za obrve, baš onu olovku za obrve koja će tebi odgovarati:

1. L’Oreal Paris Brow Artist Micro Tattoo olovka za obrve

Kako se pojavi neka nova tehnika iscrtavanja obrva, tako i makeup stručnjaci stvaraju nove makeup proizvode inspirisane tim tehnikama. Ova Micro Tattoo olovka za obrve, inspirisana je microblading tehnikom iscrtavanja obrva, pa zbog toga njen vrh podseća na mašinicu koja se koristi u salonima gde se praktikuje ta tehnika, a ne na klasični oblik olovke za obrve.

Dakle, iz udobnosti svog doma, za mnogo manju sumu novca, uspešno i precizno ćeš moći da docrtaš tačno one dlačice koje ti nedostaju ali i da povećaš gustinu svojih obrva, tako da one izgledaju prirodno i žbunasto. Postojanost Brow Artist Micro Tattoo olovke za obrve je takođe sjajna, jer ova olovka za obrve osigurava postojanost i do čak 24 časa.

Predstavljamo najbolje olovke za obrve

2. Maybelline New York Total Temptation olovka za obrve

Ukoliko želiš samo malo više da naglasiš sami oblik obrva, ili da blago pojačaš svoju nijansu obrva, onda će ti puderasto-kremasta formula ove Total Temptatipon olovke za obrve savršeno odgovarati. Uz pomoć preciznog aplikatora, bez ikakvih poteškoća ćeš naneti ovu kremasto-puderastu formulu, bogatu pigmentima, a korišćenjem izuzetno mekanog češljića sa druge strane, nežno ćeš raščešljati obrve i rasporediti pigmente Total Tempation olovke za obrve, ravnomerno, na tačno ona mesta gde želiš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

3. NYX Professional Makeup Fill And Fluff olovka za obrve

Ko kaže da se samo tečni puder i senka za oči mogu nijansirati, odn. blendovati? Uz pomoć Fill And Fluff olovke za definisanje obrva, uspešno ćeš moći da iznijansiraš svoje obrve baš onako kako si želela. Zahvaljujući pomadi na bazi voska, koja se nalazi sa jedne strane olovke, sa kojom ćeš moći da iscrtavaš i tanje i deblje linije i posebne mini ovalne četkice sa druge strane, s kojom ćeš postići blendovanje, uspešno ćeš kreirati prirodni izgled svojih obrva.

Predstavljamo najbolje olovke za obrve

4. YSl Couture Brow Slim olovka za obrve

Ako ti je potrebna ultra tanka olovka za obrve, kako bi popunila samo sitne rupice na svojim prirodnim obrvama ili ih precizno oblikovala, ali sa neverovatnom preciznošću, onda ti preporučujemo da isprobaš Brow Slim olovku. Njen je vrh tanak neverovatnih 1,5 mm, za nju ti nije potreban rezač za olovke, a ona će u samom jednom potezu iscrtati dlake obrva, koje se neće mnogo razlikovati od tvojih prirodnih neukrotivih obrva. Pored ultra tankog vrha i preciznosti nanošenja, formula Brow Slim olovke za obrve se ne razmazuje, traje ceo dan i vodootporna je.

Predstavljamo najbolje olovke za obrve

5. Lancôme Monsieur Big Brow

Kako i sam naziv ovog proizvoda kaže, ukoliko želiš deblje i izraženije obrve, onda je Monsieur Big Brow, proizvod uz pomoć kog ćeš to i postići. Ova olovka za obrve sa jedne strane ima kreon, uz pomoć kog ćeš naneti pigment u samo jednom potezu, dok sa druge strane ima pufnastu četkicu za blendovanje, kako bi iznijansirala ravnomerno tu kremastu formulu. Ono što je sjajno kod ove olovke za obrve, jeste to što će ti pružiti izgled punijih obrva i to odmah nakon nanošenja.

Predstavljamo najbolje olovke za obrve

6. Maybelline New York Brow Satin Duo olovka za obrve

Pravi WOW efekat obrva moguće je postići uz pomoć Brow Satin Duo proizvoda, kojim možeš oblikovati i senčiti obrve i pružiti im željeni intenzitet. Jedna strana Brow Satin Duo olovke za obrve, sadrži vosak koji će ti pomoći da oblikuješ svoje obrve po želji, dok je sa druge strane čestkica sa puderom, koja će ti omogućiti da postigneš intenzitet boje olovke za obrve koji si želela.

Predstavljamo najbolje olovke za obrve

Za koju od ovih olovki za obrve bi ti rekla da ti je najpotrebnija? Piši nam u komentarima!

Pročitaj još: NOVO: Bambi Eye False Lash maskara za otvoren pogled u trenu

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Micro Tattoo Brow Artist Blonde

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Total Temptation Brow Definer Soft Brown

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Fill And Fluff

  Poručite odmah
 • YSL Couture Brow Slim

  Poručite odmah
 • Lancôme Monsieur Big Brow

  Poručite odmah
 • Maybelline Maybelline New York Brow Satin Duo Liner

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Micro Tattoo Brow Artist Brunette

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Total Temptation Brow Definer Blonde

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, obrve, Yves Saint Laurent, Lancome, Loreal Paris, Maybelline New York, NYX, YSL, olovka za obrve

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako naneti kompaktni puder: 4 jednostavna trika

Svaki puder daje svoj doprinos prilikom stvaranja onog idealnog makeup izgleda. Otkrivamo kako naneti kompaktni puder i zašto je on važan korak u proc...