Predstavljamo najbolje olovke za obrve

Oblikovanje obrva nikada nije bio lak posao, a naročito ako si poslušno pratila trendove koji su diktirali tanke obrve, pa su one sada izgubile prirodnu gustinu. Razumemo te, sve smo prošle kroz to, jer ko je tad mogao da pomisli da će modnim i bjuti svetom zavladati novi trend što prirodnijih, čupavijih i razbarušenijih obrva. Mi nismo, priznajemo.

 

Međutim, moguće je ispraviti “grešku iz prošlosti zvanu tanke obrve” i pretvoriti je u jedan od tvojih glavnih aduta. Pri tome, ne mislimo samo na popularne tehnike iscrtavanja obrva, kao što su microblading tehnika, microfeathering tehnika i druge slične, koje iziskuju mnogo potrošenog novca i neuspelih pokušaja. Ne, imamo mnogo pristupačnije i jednostavnije rešenje - olovke za obrve, a izbor one najbolje ćemo prepustiti tebi.

1. L’Oreal Paris Brow Artist Micro Tattoo olovka za obrve

Kako se pojavi neka nova tehnika iscrtavanja obrva, tako i makeup stručnjaci stvaraju nove makeup proizvode inspirisane tim tehnikama. Ova olovka za obrve inspirisana je microblading tehnikom iscrtavanja obrva, pa zbog toga njen vrh podseća na mašinicu koja se koristi u salonima, a ne na klasični oblik olovke za obrve.

Dakle, iz udobnosti svog doma, za mnogo manju sumu novca, uspešno i precizno ćeš moći da docrtaš tačno one dlačice koje ti nedostaju, ali i da povećaš gustinu svojih obrva, tako da one izgledaju prirodno i žbunasto. Postojanost Brow Artist Micro Tattoo olovke za obrve je takođe sjajna, jer ova olovka za obrve osigurava postojanost i do čak 24 časa.

 

2. Maybelline New York Tattoo Brow Pencil 36h olovka za obrve

Ukoliko te brine razmazivanje šminke tokom vrelih letnjih dana, onda je Tattoo Brow 36h idealan izbor za tebe. Uz nju ćeš imati savršeno definisane obrve, a njena vodootporna formula sa intenzivnim pigmentima će ti omogućiti da ih popuniš i oblikuješ baš po svojoj želji, i to bez razmazivanja. Dostupna je u tri nijanse i nanosi se veoma jednostavno. Sa jedne strane olovke se nalazi precizan vrh koji oblikuje, definiše i popunjava obrve, a sa druge strane češljić za lako raščešljavanje.

3. Maybelline New York Brow Satin Duo olovka za obrve

Pravi WOW efekat obrva moguće je postići uz pomoć Brow Satin Duo proizvoda, kojim možeš oblikovati i senčiti obrve i pružiti im željeni intenzitet. Jedna strana Brow Satin Duo olovke za obrve, sadrži vosak koji će ti pomoći da oblikuješ svoje obrve po želji, dok je sa druge strane četkica sa puderom, koja će ti omogućiti da postigneš intenzitet boje koji si oduvek želela.

 

4. NYX Professional Makeup Fill & Fluff olovka za obrve

Ko kaže da se samo tečni puder i senka za oči mogu nijansirati, odnosno blendovati? Uz pomoć Fill & Fluff olovke za definisanje obrva, uspešno ćeš moći da iznijansiraš svoje obrve baš onako kako si želela. Sa jedne strane olovke se nalazi pomada na bazi voska sa aplikatorom specijalnog dizajna, zahvaljujući kojoj ćeš moći da iscrtavaš i tanje i deblje linije, koje ostaju fiksirane. Sa druge strane je mini ovalna četkica s kojom ćeš postići blendovanje i uspešno kreirati prirodni izgled obrva.

 

5. NYX Professional Makeup Precision Brow Pencil olovka za obrve

Precision Brown Pencil je još jedna u nizu odličnih olovki za obrve brenda NYX Professional Makeup. Ova dvostrana olovka ima ravan vrh za precizno definisanje i popunjavanje obrva detaljnim potezima, koji imitiraju izgled same dlake. Sa druge strane olovke nalazi se fleksibilan češljić, za blendovanje boje i postizanje ujednačenog i prirodnog izgleda.

 

6. NYX Professional Makeup Lift & Snatch Brow Tint Pen olovka za obrve

Naš poslednji favorit među NYX Professional Makeup olovkama za obrve jeste Lift & Snatch Brow Tint Pen. Ova fleksibilna olovka sa mikročetkicom omogućava iscrtavanje (i tankih i debljih) linija koje izgledaju poput dlačica za efekat sličan kao nakon mikroblejdinga. Isrctavanjem dlačica pokretima prema gore, veoma lako ćeš dobiti savršeno podignute i razbarušene obrve. Uz to, specijalno oblikovan inovativni aplikator omogućava iscrtavanje linija prirodnog izgleda, pa postizanje željenog oblika i gustine obrva postaje ostvarivo i kod kuće.

7. YSL Couture Brow Slim olovka za obrve

Ako ti je potrebna ultra tanka olovka za obrve, kako bi popunila samo sitne rupice na svojim prirodnim obrvama ili ih oblikovala sa neverovatnom preciznošću, onda ti preporučujemo da isprobaš Brow Slim olovku. Njen vrh je tanak neverovatnih 1,5 mm i za nju ti nije potreban rezač za olovke. Ova olovka će u samom jednom potezu iscrtati dlačice koje se neće mnogo razlikovati od tvojih prirodnih obrva. Pored ultra tankog vrha i preciznosti nanošenja, formula Brow Slim olovke za obrve je vodootporna,  ne razmazuje se i traje ceo dan.

 

8. Lancôme Monsieur Big Brow

Kako i sam naziv ovog proizvoda kaže, ukoliko želiš deblje i izraženije obrve, onda je Monsieur Big Brow proizvod uz pomoć kog ćeš to i postići. Ova olovka za obrve sa jedne strane ima kreon, uz pomoć kog ćeš naneti pigment u samo jednom potezu, dok sa druge strane stoji pufnasta četkica za blendovanje, kako bi iznijansirala ravnomerno tu kremastu formulu. Ono što je sjajno kod ove olovke, jeste to što će ti pružiti izgled punijih obrva i to odmah nakon nanošenja.

Za koju olovku za obrve si se odlučila? Piši nam u komentarima!

Pročitaj još: 6 boja za kosu koje su hit ovog leta

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Brow Artist Micro Tattoo

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Tattoo Brow Pencil 36h

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Brow Satin Duo

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Fill & Fluff

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Lift & Snatch

  Poručite odmah
 • Yves Saint Laurent Couture Brow Slim Eyebrow Pencil

  Poručite odmah
 • Lancôme Monsieur Big Brow

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Precision Brow Pencil

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, obrve, Yves Saint Laurent, Lancome, Loreal Paris, Maybelline New York, NYX, YSL, olovka za obrve

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Saveti kako da osvežiš svoj prolećni look i zaobiđeš prolećni umor na licu.

Iako se većina ljudi oseća energično i poletno kada stigne proleće pojedinci se mogu osećati baš suprotno, iscrpljeno i bezvoljno, reč je o prolećnom ...