Prekršite pravila: Kako da kombinujete crveni karmin na 3 potpuno različita načina

Crveni karmin nezaobilazan je u neseseru svake dame, a s obzrom na to da odavno nije rezervisan samo za večernje prilike poznate lepotice pronalaze način da ga sjajno kombinuju i u dnevnim varijantama. 

Manekenka Bojana Barović bira upravo crveni ruž kako bi istakla usne, a svedena kombinacija za koju se odlučila idealna je kada ne želite da ga se odreknete ni tokom dana.  Uz minimalan ostatak šminke - malo maskare na trepavicama i konturisano lice, crveni karmin možete nositi od jutra do mraka.

 

Adriana Lima još jedna je lepotica čiji je zaštitni znak crveni karmin, kao simbol elegancije i šika. Brazilska manekenka ga nosi u najrazličitijim prilikama, od plaže do crvenog tepiha, a više puta je pokazala kako da na pravi način prekršite pravilo "manje je više". Iako je nepisano pravilo da bi, ukoliko naglašavate usne, oči trebalo da budu svedenije našminkane, Adriana je pokazala kako da crveni karmin kombinujete uz smokey eyes, bez greške i bojazni da ćete preterati. Želite da iskopirate ovaj look Adriane Lime? Kliknite ovde!

 

Pevačica Emina Jahović hrabro je isprobala aktuelni trend pod nazivom smudge, ili tzv. "umrljani" karmin.  Za sve dovoljno smele dame ovo je  još jedan sjajan način da se poigrate sa svojim omiljenim ružem, a uz oči naglašene crnim ajlajnerom i maskarom ovo je dobitna kombinacija za večernje izlaske. 

 

A photo posted by #beunforgettable** (@yaemina) on

Povezane teme: crveni karmin, karmin, poznati

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Pripreme za doček Nove godine: Kako da šminka traje celu noć?

Bliži se doček Nove godine i jedan od problema sa kojim se devojke susreću jeste postojanost makeup-a, odnosno kako da obezbedimo da nam šminka traje ...