Pripremite kožu za nanošenje šminke

Uvek s radošću saslušamo stručnjake jer nam njihovi saveti dobro dođu, pogotovo kada je reč o lepoti i beauty ritualima. Jedan od tih saveta je i priprema kože za šminkanje – veoma bitan korak za besprekoran izgled.  

Čišćenje

To je prvi i najbitniji korak na putu do lepog izgleda. Bitno je da koristite proizvod za čišćenje lica koji odgovara vašem tipu kože.

Ako imate masnu ili problematičnu kožu, predlažemo vam oil-free formule koje će efikasno ukloniti šminku i istovremeno biti nežne prema koži.

Takođe, jednom ili dvaput nedeljno „častite“ svoje lice Glow i Purify maskama od gline iz L'Oréal Paris Pure Clay kolekcije. Ne samo što će izvršiti detoksifikaciju i pročistiti vašu kožu, već će vam prirediti pravo spa iskustvo kod kuće!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Skincare (@lorealskin) on

Piling 

Nikako ne zaboravite na ovaj korak jer suva koža i neujednačen ten loše utiču na šminkanje. Izumrle ćelije je potrebno ukloniti pilingom, a jedno od rešenja može biti kvalitetna maska za eksfolijaciju. Izaberite Exfo verziju L'Oréal Paris Pure Clay maski za lice od gline.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Skincare (@lorealskin) on

Hidratacija 

Kada uklonite masku koja će negovati vašu kožu, potrebna vam je kvalitetna krema za hidrataciju kože. Ponovo, suva koža nikada nije dobra podloga za šminkanje pa izaberite kremu koja najviše odgovara vašoj koži lica.

Više na: Tri koraka do blistave kože

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L’Oreal Paris Micellar Water

  Poručite odmah
 • L’Oreal Paris Pure Clay Glow Mask

  Poručite odmah
 • L’Oreal Paris Pure Clay Purify Mask

  Poručite odmah
 • L’Oreal Paris Pure Clay Exfo Mask

  Poručite odmah

Povezane teme: nega, maske za lice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Organski kozmetički proizvodi: koja je njihova prednost?

Danas se sve veći broj ljudi okreće zdravom načinu života i zdravijim navikama. Baš kao što je organska ishrana postala sve zastupljenija, tako i orga...