Probudite se sa savršenom kožom!

Priznajte: Koliko puta ste zaspale bez odgovarajuće večernje nege kože lica? Razlog? U stvari, znamo – nezaboravan izlazak, loša navika, ostavljanje proizvoda kod kuće kada putujete, a nekad je u pitanju i lenjost.

A da li biste bile više disciplinovane ako bismo vam otkrili formulu za uspeh koja će vas uz njenu svakodnevnu primenu nagraditi rezultatima koje već dugo priželjkujete? Da, moguće je, a evo i o čemu je reč.

Upornost se isplati – ali stvarno!


Kao što ne možete doći do željene letnje figure uz pomoć samo nekoliko odlazaka u teretanu, tako je i veoma bitno da redovno odvajate vreme za negu kože lica. Iako će vas pravilna beauty rutina najbolje razbuditi ujutru, podjednako (ako ne i više) je važna večernja nega i ona je osnov za pripremu kože za šminkanje.

Takođe, veoma je bitno da steknete „kondiciju“ nanošenja određenih preparata na svoje lice svake večeri bez izuzetka. Možda ne znate, ali dok vi noću odmarate, vaš organizam „radi“ za vas, ćelije kože se obnavljaju i „beauty sleep“ u kombinaciji sa kvalitetnim sastojcima proizvoda za negu vam daje optimalne rezultate.

Nigde bez vernih beauty pomoćnika


Kada je pravilna noćna nega kože u pitanju, nećete moći da izvučete maksimalan potencijal iz svojih omiljenih proizvoda ako preskačete njihovu upotrebu. Zato, vodite se onom izrekom „Sve svoje sa sobom nosim“ pa, ukoliko putujete negde, ne zaboravite da u neseser spakujete i gel za umivanje koji odgovara tipu i potrebama vaše kože, kao i hidratantnu kremu koja će nahraniti vaše lice dok spavate.

Ukoliko planirate neki duži put, savetujemo vam da pažljivo izaberete i ponesete masku za lice od gline, koju možete koristiti dva do tri puta nedeljno za detoks tretman i dodatno dubinsko čišćenje koje će vaše lice ceniti.

Pročitajte više: Beauty rutina za žene koje se svakodnevno šminkaju

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Pure Wash Gel Black

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Pure Wash Gel Green

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Pure Wash Gel Red

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Hydra Expert 24h Dry and Sensitive Skin

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Hydra Expert 24h Normal and Mixed Skin

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask

  Poručite odmah

Povezane teme: maske za lice, čišćenje lica

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Podeli radost sa nekim! KIEHL’S X MADE BY RADIO praznična kolekcija je stigla!

Ove godine poseban poklon čeka te iza vrata u Kiehl's radnjama u ograničenom izdanju stiže nam praznična kolekcija, vreme je da počneš sa odbrojavanje...