Produžite vek svom tečnom puderu: Male tajne velikih šminkera

Svaka dama bi trebalo da posebno vodi računa o proizvodima koje direktno stavlja na lice. Upravo zbog toga, tečni puder mora biti kvalitetan i dobre teksture.

Kako bi se izbegao efekat maske na licu, tečni puder treba prilagoditi svom tipu kože, te je potrebno posebno obratiti pažnju prilikom kupovine pudera. Za devojke koje se svakodnevno šminkaju, tečni puder obično iziskuje veliko ulaganje, a poznati šminkeri to vrlo dobro znaju, te pribegavaju raznim trikovima kako bi produžili vek ovom proizvodu.

1.Ukoliko vam je koža suva, u bočicu od tečnog pudera možete dodati nekoliko kapljica bilo kojeg ulja za negu lica koje ćete sjediniti sa ostacima pudera. Mala količina ulja neće promeniti tekstutu pudera, a odličan je izbor u situacijama kada nemate vremena ili sredstava da kupite nov puder.


2.Ipak, ukoliko imate masnu kožu, ulje za negu bi izazvalo veću pojavu sebuma, te ga možete zameniti malom količinom hidratantne kreme. Prilikom ovog postupka morate voditi računa o tome da ne promenite nijansu pudera, te će mala količina kreme koja odgovara vašem tipu kože biti sasvim dovoljna. Uz kameni puder ili hajlajter u prahu, vaše lice će dobiti blistav i svež ten.

Pročitaj više o: Da li naneti korektor pre ili posle tečnog pudera by @imfashionbabe

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Affinitone Foundation by Maybelline New York

    Poručite odmah
  • Master Contour Maybelline New York

  • True Match The Powder L'Oreal Paris

    Poručite odmah

Registrujte se / Prijavite se