Prolećni trend: Mat nude usne

Prolećno nadahnuće

Mnogim devojkama je upravo proleće omiljeno godišnje doba, jer se njihova lepota polako budi i dolazi do izražaja. To je vreme kada mogu da se posvete sebi i svom izgledu, a sve to uz otkrivanje novih i prilagođavanje starih trendova toplijim danima.

 

Neutralne nijanse su bile u modi tokom hladnih zimskih dana, a ovog proleća nastavljaju da suvereno vladaju svetom šminke. Ono što izdvaja ove nijanse je to što savršeno pristaju i plavušama i crnkama i brinetama. Skoro svaka devojka, bez obzira na boju kose, kože ili očiju, među ruževima nude nijansi može pronaći svoj idealni proizvod.

Savršene nude opcije

Pokušali smo da umesto vas pronađemo mat karmine boje kože koji će ti savršeno pristajati i naše traganje nas je odvelo do četiri nijanse Maybelline New York Color Sensational Matte Nudes ruževa. Ovo je definitivno proizvod koji nas je svojim mat efektom ostavio bez daha i ubedio nas da ovog proleća nema potrebe da tragamo dalje!

 

Color Sensational Matte Nudes ruževi imaju jedinstvenu kremastu formulu koja se ne nakuplja u naborima usana, što stvara prijatan osećaj tokom nanošenja i nošenja. Takođe, kada pominjemo ove ruževe, ne možemo a da ne pomenemo raznolikost četiri ponuđene nude nijanse (980, 981, 986, 988), među kojima se nalaze i one za svetliji i za tamniji ten.

No-makeup look


Ovaj look je potpuni hit poslednjih nekoliko sezona, jer ženama daje mogućnost da uz vrlo malo šminke, na suptilan način istaknu i pokažu svoju prirodnu lepotu. Maybelline New York Color Sensational Matte Nudes karmini su idealan izbor za postizanje ovakvog izgleda, koji će vam dobro doći tokom užurbanog dana na poslu ili neformalnog viđanja sa prijateljima. Jedinstvena formula CS Matte ruževa daje intenzivnu boju, ne isušuje usne i čini ih izuzetno glatkim i mekanim.

Sve ove karakteristike čine ove ruževe kao stvorenim za vaš savršen prirodan look i uz ove četiri varijante ćete se osećati samouvereno i sigurno. A to je ono što je najvažnije za lepotu, zar ne?

Pročitajte više: Ovo su najseksepilniji ruževi koje ćete ikada probati

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Color Sensational Matte Nudes 980 Hot Sand

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Matte Nudes 981 Rebel Nude

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Matte Nudes 986 Melted Chocolate

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Matte Nudes 988 Brown Sugar

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, karmin, ruž, nude

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Da li je ovo proizvod koji može sve? Testirali smo Maybelline New York Instant Perfector 4 u 1!

Instant Perfector 4 u 1 bi mogao da nam skrati mnoge makeup muke...