Prvi muški amabasador brenda Maybelline

 

Those lashes! 😍 @mannymua733 lashes like a boss with #bigshotmascara.

A photo posted by Maybelline New York (@maybelline) on

Pre izvesnog vremena Maybelline je po prvi put u istoriji predstavio novog ambasadora brenda koji je muškarac.

Poznavajući vrlo dobro raznolikost i šarenolikost savremenog sveta, poznata kozmetička kuća potpisuje dogovor sa jednim od najpoznatijih mejkap vlogera Meni Gutirezom. (@mannymua733). Gutirez se može pohvaliti sa preko 3 miliona pratioca na Instagramu i preko 2 miliona na Youtube. Tokom 2016. godine Gutirez se svrstao među najpoznatije i najuticajnije vlogere što mu je definitvno pomoglo da ubrzo postane i prvi muški ambasador brenda Maybelline.

Prva kampanja u kojoj Gutires učestvuje jekampanja za Big Shot maskaru. Rame uz rame u ovoj kampanji lansiranoj na sve društvene mreže, stoji druga bjuti zvezda - Šajla Mišel. (@makeupshayla).

“Srećni što imamo priliku da na ovoj kampanji radimo sa Menijem i Šajlom, koji su zaista prave zvezde na društvenim mrežama, i što radimo sa blogerima a ne poznatim ličnostima i zvezdama” – ističu ljudi iz Maybellina.

Pročitaj više: ČEKANJU JE KRAJ! URBAN DECAY STIŽE U SEPHORU

Povezane teme: šminka, poznati

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommend

Make-up in the City: Makeup za selfie

Make Up In The City ekipa je tu da ti pokaže na koji način da naneseš makeup kako bi što bolje izgledala na kameri svog pametnog telefona. Posle ove l...