Puder i serum u istoj bočici: L’Oréal Paris True Match Nude

Puder i serum u istoj bočici: L’Oréal Paris True Match Nude

Poslednjih godina žene širom sveta počele su sve više pažnje da posvećuju nezi kože, a prirodan i zdrav izgled postao je njihov glavni cilj. Tešku šminku odavno je zamenio čuveni „no makeup“ makeup look, koji zahteva upotrebu laganih proizvoda za šminkanje. Dolaskom ovog trenda u beauty svet, žene jednostavno zahtevaju više od makeup proizvoda - žele blistav ten uz minimalnu količinu šminke. Ranijih godina bilo je nezamislivo postići savršen ten bez velike količine pudera, a da pri tome koža ostane negovana i zadrži prirodan izgled. Kako bi odgovorili na nove zahteve potrošača, makeup stručnjaci su osmislili proizvode koji imaju višestruku namenu. Jedan takav proizvod dolazi nam iz L’Oréal Paris asortimana, a to je novi True Match Nude tonirani serum, sa 1% čiste hijaluronske kiseline. Serum i puder u jednom – definitivno proizvod koji podiže makeup na viši nivo!

Nega kao glavni benefit

Hidratacija je preduslov za zdravu i blistavu kožu, a u tome nam najbolje može pomoći dobro poznata hijaluronska kiselina. Upravo ona je glavni sastojak ovog toniranog seruma, a zahvaljujući sposobnosti da koži pruži hidrataciju, lice će tokom čitavog dana izgledati sveže. Mikro molekularna hijaluronska kiselina dobijena biotehnologijom odabrana je zbog svoje dokazane sposobnosti da prodire u epidermis, kao i zbog svoje vrhunske sposobnosti zadržavanja vlažnosti. Zato, upotrebom ovog seruma, svojoj koži obezbeđuješ pravu dozu hidratacije, potrebne za održavanje mladalačkog izgleda. Formula seruma je nekomedogena i pogodna je za osetljivu kožu, kao i sve druge tipove.

Neguje i pokriva u isto vreme

Kombinacijom visoke koncentracije čiste hijaluronske kiseline i tečnog pudera stvorena je lagana i svilenkasta formula za šminkanje. Pored toga što neguje kožu lica, True Match Nude serum pruža i odličnu pokrivenost. Zahvaljujući sjajnim mineralnim pigmentima koji u trenu prekrivaju nesavršenosti, dobićeš ujednačen ten i sjajnu teksturu. Makeup stručnjaci savetuju da za nanošenje ovog pudera nisu potrebne četkice. Dovoljno je da na ruku naneseš jednu ili dve kapi seruma i razmažeš prstima po licu. Zahvaljujući laganoj teksturi, vrlo brzo ćeš postići ujednačen ten i stvoriti idealnu podlogu za nanošenje ostalih makeup proizvoda.

Puder i serum u istoj bočici: L’Oréal Paris True Match Nude

Odobreno od strane dermatologa

True Match Nude tonirani serum je prvi L’Oréal Paris tečni puder koji je odobren od strane dermatologa. Oni su ispitali formulu, sastojke i rezultate kliničkih testova, kako bi potvrdili dugoročne rezultate na polju nege kože. Rezultati kozmetokliničke studije sa stručnim procenama i merenjima pre i posle šest nedelja upotrebe, pokazali su da je koža jedrija i glatkija. Žene su osetile poboljšanja još brže - nakon samo 21 dana, većina žena se složila da se kvalitet njihove kože poboljšao u celini (84,5% se saglasilo da njihova koža izgleda glatkije i prefinjenije, dok je 83,5% žena primetilo da im koža izgleda čistije). Kozmetološka studija je uključivala 42 žene, od 20 do 60 godina života, koje redovno koriste tečni puder, blagog do srednjeg pokrivanja, tokom cele godine. Uključeni su svi tipovi kože, osim veoma suve i veoma masne, a proizvod je korišćen svakodnevno tokom šest nedelja.

Možemo da zaključimo da je True Match Nude tonirani serum inovacija koja bez sumnje donosi impresivne rezultate kada je u pitanju poboljšanje kvaliteta i izgleda kože. 

Pročitaj još: Najbolji tečni puderi za suvu kožu!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum Very Light

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum Light Medium

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum Medium Tan

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, nega, tečni puder, puder, Loreal Paris, nega lica, hijaluronska kiselina, hijaluron, L'Oreal Paris, True Match Nude, tonirani serum

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Da li si spremna da uz pomoć novog makuep trenda oživiš svoju omiljenu Barbi lutku iz detinjstva?

Nakon što je objavljen zvanični trejler za film "Barbi", interent je preplavljen novim makeup trendom, evo o čemu je reč...