Punije trepavice za totalno zavodljiv pogled

 

Trepavice punog volumena

Bilo da te zanima šminka za zelene oči, plave ili braon oči ,ono što ti u svakom slučaju  treba su  trepavice punog volumena. Nova maskara Total Temptation od Maybelline New York ih obećava. A i brzo i lako postiže.

Super fora kod ove maskare je to što je možeš nanositi u nekoliko slojeva: 

#1 bez čekanja da se prethodni sloj osuši

#2 bez straha od grudvica

Bez čekanja

Profesionalni šminkeri za postizanje volumena trepavica najčešće savetuju nanošenje više slojeva maskare sa pauzama između kako bi se prethodni sloj osušio. Vremena za to najčešće nema, a u neveštim rukama se maskara još i lako nagomila i slepi trepavice. I onda sve iz početka!

Maskaru Total Temptation od Maybelline New York nanosiš od korena do vrha trepavica, a onda bez čekanja da se prethodni osuši nanosiš sledeći sloj. Pa još jedan! Zapravo možeš nanositi sloj po sloj maskare sve dok tvoje trepavice ne dobiju  željenu punoću.

Zavodljiv pogled? Nikad brži! 

 

Ovom maskarom, dakle, rešaveš i sve probleme kod postizanje efekta punijih trepavica za svakodnevno šminkanje očiju. Totalno zavodljiv pogled nikada nije bio ni brži ni lakši!

Pročitajte još o: Nova maskara – totalno tropsko iskušenje?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Total Temptation

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, oči

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Dunja inspiriše: neka tvoje oči govore – izlazi mi se!

Ona je tu da te inspiriše i da sa tobom podeli svoje trikove za izlazak iz monotonije, iz svakodnevice i podseti te kako da se zabaviš i opustiš, i ne...