Romantika i glamur za najvažniji dan: Najlepša make up izdanja poznatih dama na venčanjima

Ana Ivanović


Teniserka Ana Ivanović izgovorila je sudbonosno "da" fudbaleru Bastijanu Švajnštajgeru, a romantičan ambijent venčanja u Veneciji ispratila je kako venčanicom, tako i make up-om.  Ana je prepoznatljiva po tome da neguje prirodan look, pa je tome ostala dosledna i ovom prilikom. Besprekoran ten, maskara, nude usne i jagodice istaknute rumenilom u roze nijansi bili su Anina dobitna kombinacija.

Tamara Dragičević

 

Na plaži, na venčanju o kome mašta svaka dama, glumica Tamara Dragičević i njen suprug Petar Benčina zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav. Jedna od najlepših mladih glumica tom prilikom je plenila izgledom, a pored romantične talasaste frizure, Tamara je svoje prelepe crte lica istakla šminkom u kojoj je dominirao crveni karmin. Ona se odlučila za jači, ali nikako napadan make up, pa je pored crvenog ruža oči istakla smokey eyes tehnikom.

FOTO2: DANILO NOVOVIĆ

Bojana Barović


Manekenka Bojana Barović  za odlazak pred oltar odabrala je natural look, sa minimumom šminke, koji je istakao njenu prirodnu lepotu. Malo maskare, bronzera i senke za oči u svedenim i neutralnim bojama, uz prirodne usne bili su dovoljni da Bojana očara sve prisutne.

Pročitaj više o: 3 najzanimljivija make-up izdanja slavnih koja smo videli ove jeseni

Povezane teme: šminka, senke za oči, crveni karmin, formalna šminka

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Beli kreon: Novi makeup trend 2022!

Mnoge devojke zaziru od bele boje i retko je uključuju u svoju makeup rutinu. Ipak, trendovi diktiraju suprotno...