Romantika i glamur za najvažniji dan: Najlepša make up izdanja poznatih dama na venčanjima

Ana Ivanović

 

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on


Teniserka Ana Ivanović izgovorila je sudbonosno "da" fudbaleru Bastijanu Švajnštajgeru, a romantičan ambijent venčanja u Veneciji ispratila je kako venčanicom, tako i make up-om.  Ana je prepoznatljiva po tome da neguje prirodan look, pa je tome ostala dosledna i ovom prilikom. Besprekoran ten, maskara, nude usne i jagodice istaknute rumenilom u roze nijansi bili su Anina dobitna kombinacija.

Tamara Dragičević

Tamara Dragičević

Na plaži, na venčanju o kome mašta svaka dama, glumica Tamara Dragičević i njen suprug Petar Benčina zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav. Jedna od najlepših mladih glumica tom prilikom je plenila izgledom, a pored romantične talasaste frizure, Tamara je svoje prelepe crte lica istakla šminkom u kojoj je dominirao crveni karmin. Ona se odlučila za jači, ali nikako napadan make up, pa je pored crvenog ruža oči istakla smokey eyes tehnikom.

FOTO2: DANILO NOVOVIĆ

Bojana Barović

 

A photo posted by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on


Manekenka Bojana Barović  za odlazak pred oltar odabrala je natural look, sa minimumom šminke, koji je istakao njenu prirodnu lepotu. Malo maskare, bronzera i senke za oči u svedenim i neutralnim bojama, uz prirodne usne bili su dovoljni da Bojana očara sve prisutne.

Pročitaj više o: 3 najzanimljivija make-up izdanja slavnih koja smo videli ove jeseni

Povezane teme: šminka, senke za oči, crveni karmin, formalna šminka

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Puder u kamenu: Sve što treba da znaš!

Bez ovog malog makeup pomagala nije se mogla zamisliti svakodnevnica. Mnogo pre nego što su podloge, tečni puderi, kreme u boji i prajmeri stupili na ...