“Rouge Parfait”: savladaj savršen pariski šik izgled

Za taj utimativni večni šik izgled, najvažnije je savladati crveni karmin! Sjajan je za podizanje umornog lica, a takođe lako učini da sa posla uskočiš pravo u party raspoloženje.

Evo naših top VIP inspiracija:

Od Rijane do decentne Natali Portman, sve nose elegantni crveni karmin na svoj način. Gven Stefani, na primer, voli da bude mat, dok Amber Hard preferira da bude blago sjajan.

 

Kako, dakle, odabrati odgovarajući karmin za sebe? Evo nekoliko dobrih saveta:

Ako imaš tanje usne, onda se zadrži na toplijim, breskva tonovima sa malo glossa koji će učiniti da usne deluju puinije. Za senzualnije usne, mat je odličan izbor.

 

Što se tiče boja, tamnije crvene ili pink nijanse su odlične za oživljajnje svetlih tonova kože, dok masilinasta koža traži breskva nijanse i sjaj za svež izgled.

Za najbolje moguće nanošenje karmina, baš kako to rade zvezde, isprati naš korak-po-korak vodič od L’Oreal Paris – a trebaće ti svega minut!

Korak 1:

Za pravi Pariski izgled, upotrebi L’Oréal Paris Colour Riche n°377, koji ćeš na usne naneti vrhovima prstiju. Utapkavanje je način koji će učiniti da karmin traje duže nego kad ga nanosiš direktno.

Korak 2:

Doteraj ivice štapićem za uši.

 

Korak 3:

Izjednači boju četkicom za karmin i pređi preko ivice.

Korak 4:

Za kraj, za dugotrajni efekat i mat izgled, nanesi malo rumenila na svoje usne.
 

Pogledaj ovaj sjajni video tutorijal i savladaj nanošenje crvenog karmina odmah!

 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Color Riche Pure Red by L'Oreal Paris

    Poručite odmah

Povezane teme: crveni karmin, ruž, poznati, mat

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Novi kriterijum za odabir idealnog mat ruža: horoskopski znak!

Ono si što nosiš u sebi, a sada ti se pruža prilika da vođena svojim horoskopskim znakom odabereš nijansu mat ruža kao stvorenu za tebe ...