Rumenilo boje breskve: Šta sve propuštate ako ga ne koristite

Kada kažemo RUMENILO, verovatno većina vas odmah pomisli na roze boju na obrazima. S obzirom na mnogobrojne beauty trendove i savete, razumemo zašto je prva asocijacija na rumenilo upravo roze boja.


Međutim, ove sezone, makeup stručnjaci pokušavaju da nam pokažu koliko je u stvari ovo pogrešno shvatanje i naglašavaju da su nijanse breskve idealne za tvoj zimski makeup. Zašto?

Odlično pristaje svima

Rumenilo u nijansi breskve kao da je napravljeno da za tili čas ulepša bukvalno svaku pripadnicu nežnijeg pola. Ova nijansa se slaže uz svaki ten kože te podjednako dobro stoji kako devojkama svetlije puti, tako i lepoticama maslinastog tena. Dok rumenilo u boji breskve na svetlijoj koži ostavlja utisak pažljivo konturisanog lica, devojkama tamnije puti daje svežinu i prirodni sjaj. Čak je za tamnopute lepotice ova nijansa jedina koju preporučujemo, jer s roze rumenilom njihova koža često može da deluje neranomerno potamnelo.

Može da se koristi na različite načine

Odaćemo ti jednu tajnu – najbolja strana rumenila boje breskve je ta što ga možeš koristiti za različite namene. Na primer, njegovi nežni tonovi su kao stvoreni za tvoje kapke. U trenucima kada na brzinu moraš da popraviš šminku, a pri ruci nemaš sve što ti je potrebno, nanesi malo rumenila u boji breskve na kapke i primetićeš kako ti lice odmah izgleda svežije. Boja breskve otvara pogled, a pri tom ne kvari ostatak makeupa. Jesmo li uspeli da te ubedimo da ove zime počneš da koristiš ovaj makeup proizvod?

Pročitaj još: Potpuno nov način za stavljanje rumenila

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Infaillible Blush Paint Ambers

    Poručite odmah

Povezane teme: rumenilo

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovo će sigurno biti najtraženiji proizvodi za leto: Pogledaj i zašto!

I sama pomisao na znojenje i topljenje pod sunčevim zracima drastično smanjuje želju za šminkanjem, ali vreli dani i makeup i te kako mogu ići “ruku p...